№ 2595 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок “

17.09.2020 1338

№ 2595 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу на розроблення  проектів землеустрою щодо відведення  земельних ділянок “

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
72 сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 17.09.2020 року № 2595

Про надання дозволу на розроблення
проектів землеустрою щодо відведення
земельних ділянок

Розглянувши клопотання фізичних осіб про надання згоди на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи № 146 від 21.07.2020р., № 147 від 07.08.2019р.), керуючись статтями 12,118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», в порядку ст. 13 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада в и р і ш и л а :
1. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд:
1.1. Ваті Марії Йосифівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 685 кв. м. на вул. Вагилевича, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.2. Сов’яку Остапу Мирославовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 402 кв. м. на вул. Горішня Брама, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.3. Савшаку Роману Вікторовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Винниченка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.4. Волошину Ярославу Йосифовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 700 кв. м. на вул. Наливайка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.5. Фундалевичу Ігорю Володимировичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Винниченка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО.
1.6. Возниці Тарасу Романовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Винниченка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО.
1.7. Гарапку Роману Ігоровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Винниченка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО.
1.8. Данчівському Сергію Андрійовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Винниченка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО.
1.9. Герасиму Василю Васильовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Винниченка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО.
1.10. Круку Владиславу Владленовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Винниченка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО.
1.11. Ярині Олександру Володимировичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Винниченка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО.
1.12. Раку Степану Станіславовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Винниченка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО.
1.13. Ластов’яку Мирону Богдановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Винниченка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО.
1.14. Стебельському Ігорю Васильовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Винниченка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО.
1.15. Микитичу Левку Михайловичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 628 кв.м. на вул. Трускавецькій, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.16. Шніцеру Миколі Миколайовичу, прож. смт. Підбуж, Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. на вул. Винниченка, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО.
2. Фізичним особам, вказаним у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проектів землеустрою. Розроблення проектів проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин .

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту