№ 26 Розпорядження міського голови

15.02.1991 470

№ 26 Розпорядження міського голови

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА НАРОДНИХ ДЕПУТАТІВ
ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 15 лютого 1991 року № 26
м. Дрогобич

Згідно телетайпограми Міністерства торгівлі від 14.02.91р. №55, постанови Ради Міністрів України від 11.02.91р. № 29 введе­ний податок з продажу, відповідно з яким в роздрібній торгівлі, громадському харчуванні з покупців знімається п’ятипроцентний податок зверх вартості придбаних товарів та наданих послуг.
Торгові організації реалізують товари населенню по роздріб­них, договірних або вільних цінах з додатком до них п’ятипроцентно­го податку, який вираховується від цих цін.
Підприємства громадського харчування реалізують продукцію на основі калькуляції з врахуванням податку продажу заплаченого пос­тавщикам за сировину, являючись платниками в бюджет податку про­дажу тільки на продукцію власного виробництва, яка відпускається підприємствам роздрібної торгівлі.
Керівникам торгуючих організацій і підприємств забезпечити в триденний термін проведення переоцінки без закриття торгових залів, де це можливо. Зміна вартості залишку товарів на складах на суму податку проводиться по даних кількісного обліку.
Керівникам торгових організацій і підприємств громадського харчування інформувати покупців про введення п’ятипроцентного податку.
Для якісного проведення переоцінки залучити представників міської Ради народних депутатів.
Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на керівників торгових підприємств і організацій.

Голова міської Ради народних
депутатів, голова виконкому М.І. Глубіш

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту