№ 26 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про режим роботи закладу громадського харчування кафе «На стіні» у м. Дрогобичі на вул. Б. Лепкого, 7 фізичної особи – підприємця Біликівського Р. В.”

26.01.2021 1348

№ 26 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про режим роботи закладу громадського харчування  кафе «На стіні» у м. Дрогобичі на вул. Б. Лепкого, 7  фізичної особи – підприємця Біликівського Р. В.”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 26.01.2021 №26

Про режим роботи закладу громадського харчування
кафе «На стіні» у м. Дрогобичі на вул. Б. Лепкого, 7
фізичної особи – підприємця Біликівського Р. В.

Розглянувши заяву ФОП Біликівського Р. В., керуючись п. 4 ч. б ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради в и р і ш и в :
1. Встановити цілодобовий режим роботи закладу громадського харчування кафе «На стіні» у м. Дрогобичі на вул. Б. Лепкого, 7 фізичної особи – підприємця Біликівського Р. В.
2. Фізичній особі – підприємцю Біликівському Р. В.:
2.1. Забезпечити дотримання належного громадського порядку, санітарного законодавства та умов карантину у закладі громадського харчування «На стіні» та на прилеглій території;
2.2. Забезпечити виконання рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 24.01.2008 № 22 «Про заборону торгівлі алкогольними напоями у закладах торгівлі та громадського харчування міста Дрогобича у нічний час».
3. Дрогобицькому відділу поліції головного управління Національної поліції у Львівській області (І.Малиш) забезпечити дотримання належного громадського порядку на прилеглих територіях до вищевказаного закладу громадського харчування.
4. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на ФОП Біликівського Р. В. та на Дрогобицький відділ поліції головного управління Національної поліції у Львівській області (І. Малиш).
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту