№ 260 Розпорядження міського голови “Про проведення профілактичних заходів (рейдів) «Діти вулиці», «Нічне місто».”

03.05.2017 812

№ 260 Розпорядження міського голови “Про проведення профілактичних заходів (рейдів)  «Діти вулиці», «Нічне місто».”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 3 травня 2017 р. №260-р

Про проведення профілактичних заходів (рейдів)
«Діти вулиці», «Нічне місто».

З метою удосконалення системи моніторингу щодо соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, застосування ефективних форм їх соціальної підтримки, профілактики правопорушень серед осіб, які не досягли вісімнадцятирічного віку, запобігання дитячій бездоглядності і безпритульності, жебракування та результативності проведення профілактичного заходу (рейду) «Діти вулиці», відповідно до Закону України від 21.01.2010 №11 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо обмеження споживання і продажу пива та слабоалкогольних напоїв», наказу Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту від 26.06.2009р. № 2255 „Про затвердження форми Звіту за результатами проведення профілактичних заходів (рейдів) «Діти вулиці», на виконання наказу служби у справах дітей Львівської обласної державної адміністрації від 10.07.2009 №52 «Про затвердження форми звіту за результатами проведення профілактичних заходів (рейдів) «Діти вулиці», Закону України від 16.05.2013 № 243-VII керуючись п.20 ч.4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:
1.Утворити рейдову групу у складі:
Якима І.С.- начальника відділу-служби у справах дітей.
Костик М.П. – головного спеціаліста відділу-служби у справах дітей.
Брик А. О. – інспектора ювенальної превенції Дрогобицького відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області.
Заблоцького А.В. – головного спеціаліста відділу освіти.
Бадецької І.Й. – інспектора ювенальної превенції Дрогобицького відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області.
2. Провести протягом ІІ кварталу 2017 року профілактичні рейди «Діти вулиці», «Нічне місто».
3. Начальнику Дрогобицького відділу поліції ГУ НП у Львівській області А. Біласу виділити оперативну групу для проведення профілактичного рейду «Діти вулиці», «Нічне місто» та вжиття заходів щодо правопорушень.
4. Начальнику штабу громадського формування «Варта» М. Летнянчину залучити для участі в проведенні профілактичних рейдів «Діти вулиці», «Нічне місто» членів громадського формування «Варта».
5. Відділу-службі у справах дітей ( І. Якиму):
5.1. Забезпечити організацію та проведення профілактичних заходів (рейдів) «Діти вулиці», спільно з підрозділами органів виконавчої влади, Дрогобицького відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області, громадськими організаціями, які працюють в інтересах дітей.
5.2. Вжити заходів щодо влаштування дітей, виявлених під час проведення заходу (рейду), до закладів соціального захисту дітей, охорони здоров’я, повернення в сім’ї.
5.3. Забезпечити своєчасне взяття на облік дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, та виявлені під час проведення заходу (рейду).
5.4. Подавати в службу у справах дітей облдержадміністрації звіт про проведення профілактичних заходів (рейдів) „Діти вулиці” щоквартально до 1 числа місяця, наступного за звітним.
6. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови з гуманітарних та соціальних питань В. Качмара.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту