№ 261 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про зарахування громадян на квартирний облік , включення в список позачерговиків у виконавчому комітеті міської ради”

13.11.2018 516

№ 261 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про зарахування громадян на квартирний  облік , включення в список позачерговиків  у виконавчому комітеті міської ради”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 13.11.2018 №261

Про зарахування громадян на квартирний
облік , включення в список позачерговиків
у виконавчому комітеті міської ради

Розглянувши письмові звернення громадян, враховуючи рекомендації громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради (протокол від 01.11.2018 № 11), керуючись п.п. 19, 21, 44 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”, ст. ст. 34, 40, 45, 46 Житлового кодексу України, Положенням про порядок зарахування учасників бойових дій в зоні АТО на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради, затвердженим рішенням міськвиконкому від 21.04.2016 № 80, пп. 2 п. а ч. 1 ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Зарахувати на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради громадян:
1.1. Гр. Крисанова Петра Олексійовича, 1969 року народження, інваліда війни 3 групи (посвідчення серії Є № 032765, видане 11.10.2018 року), інвалідність якого пов’язана із захистом Батьківщини.
Проживає у благоустроєній приватизованій квартирі № 3 в житловому будинку № 33 на вул. Лесі Українки в м. Дрогобич, яка знаходиться у праві приватної власності дружини заявника Крисанової Л.Є. Квартира складається з двох кімнат житловою площею 31,7 кв. м. На цій площі проживає п’ять осіб, а саме: заявник Крисанов П.О., дружина заявника Крисанова Л.Є., дочка дружини Соколова І.Т., дочка дружини Наум Ю.Т. та внук Александрович А.Ю.
Включити в окремий список інвалідів війни та прирівняних до них осіб, які користуються правом позачергового одержання житла, на підставі п. 1 ч. 1 ст. 46 Житлового кодексу України. Черга заявника в цьому списку – № 21.
Підстава: Відсутність мінімального розміру житлової площі,
пп. 1 п. 13 “Правил обліку громадян, які потребують
поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в
Україні”.
1.2. Гр. Ониська Романа Семеновича, 1971 року народження, учасника бойових дій в зоні проведення АТО. Проживає у благоустроєній приватизованій квартирі № 28 в житловому будинку № 2 на вул. Холмська в м. Дрогобич, яка знаходиться у праві приватної власності дружини заявника Онисько Г.С. Квартира складається з однієї кімнати житловою площею 18,8 кв. м. На цій площі проживає чотири особи: заявник, дружина заявника Онисько Г.С., син Онисько Д.Р. та дочка Онисько М.Р.
На квартирний облік зарахувати заявника з сім’єю в складі трьох осіб: Онисько Р.С. – заявник, Онисько Д.Р. – син, Онисько М.Р. – дочка.
Включити в список осіб, які користуються правом першочергового одержання житлової площі, на підставі п. 14 ст. 12 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” як учасника бойових дій в зоні АТО.
Термін перебування заявника в зоні АТО – 45 днів.
Черговість в окремому списку учасників бойових дій в зоні АТО встановити у відповідності до “Положення про порядок зарахування учасників бойових дій в зоні АТО на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради”, затвердженим рішенням міськвиконкому від 21.04.2016 № 80, згідно з додатком.
Підстава: Відсутність мінімального розміру житлової площі,
пп. 1 п. 13 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення
житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”.
1.3. Гр. Шендеровську Наталію Вадимівну, 1990 року народження, багатодітну матір. Проживає у благоустроєній приватизованій квартирі № 1 в житловому будинку № 62 на вул. Володимира Великого в м. Дрогобич, яка складається з однієї кімнати житловою площею 17,7 кв. м. На цій площі проживає п’ять осіб: сім’я заявниці в кількості 4-х осіб: Шендеровська Н.В. – заявниця, Шендеровська Є.Т. – дочка заявниці, Шендеровська С.Т. – дочка, Шендеровський Т.Б. – син, та мати заявниці Горін Н.М.
Включити в список осіб, які користуються правом першочергового одержання житлової площі, як багатодітну матір на підставі пп. 11 п. 44 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”.
Підстава: Відсутність мінімального розміру житлової площі,
пп. 1 п. 13 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення
житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”.
2. Затвердити впорядковану відповідно до “Положення про порядок зарахування учасників бойових дій в зоні АТО на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради” черговість в окремому списку учасників бойових дій в зоні АТО у відповідності до наданих заявниками документами станом на 01.11.2018 року згідно з додатком.
3. Включити в окремий список інвалідів війни та прирівняних до них осіб, які користуються правом позачергового одержання житла, гр. Цісельського Василя Васильовича, інваліда війни 3 групи (посвідчення серії Б № 100635, видане 13.08.1996 року), інвалідність якого пов’язана з виконанням службових обов’язків по ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.
Перебуває на квартирному обліку у виконавчому комітеті міської ради в списку осіб, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи категорії 1, відповідно до рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 19.09.1996 № 299.
Проживає у приватизованій благоустроєній квартирі № 168 в житловому будинку № 393 на вул. Стрийська в м. Дрогобич, яка складається з чотирьох кімнат житловою площею 49,8 кв. м. На цій площі проживає п’ять осіб: Цісельський В.В. – заявник, Цісельська Л.І. – дружина заявника, Цісельський В.В. – син, Цісельський А.В. – син, Цісельський В.В. – син.
Підстава: п. 1 ч. 1 ст. 46 Житлового кодексу України.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту