№ 262 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження порядку денного ІV позачергової сесії Дрогобицької міської ради”

01.04.2021 1882

№ 262 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження порядку денного  ІV позачергової сесії Дрогобицької  міської ради”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ІV позачергова сесія восьмого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 1 квітня 2021 року № 262

Про затвердження порядку денного
ІV позачергової сесії Дрогобицької
міської ради

Керуючись ч. 15 ст. 46 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.25 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
Затвердити такий порядок денний ІV позачергової сесії Дрогобицької міської ради:
1. Про затвердження порядку денного IV сесії Дрогобицької міської ради.
2. Про внесення змін до бюджету Дрогобицької міської територіальної громади на 2021 рік.
3. Про звільнення від сплати за тимчасове користування місцями, що перебувають у комунальній власності, для розміщення конструкцій зовнішньої реклами на період дії протиепідемічних заходів.
4. Про призначення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Болехівська амбулаторія загальної практики сімейної медицини» Дрогобицької міської ради та створення конкурсної комісії.
5. Про призначення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Стебницька міська лікарня» Дрогобицької міської ради та створення конкурсної комісії.
6. Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства «Дрогобицька міська дитяча лікарня» Дрогобицької міської ради в новій редакції.
7. Про затвердження Програми Безпечна громада (Придбання, монтаж та обслуговування обладнання системи відео нагляду та програмного забезпечення в Дрогобицькій міській територіальній громаді на 2021-2023 роки).
8. Про прийняття до комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади об’єкта нерухомого майна.
9. Про затвердження нової редакції статуту ДП «Комунальник» КП «КМГ».
10. Про запровадження механізмів громадського контролю за використанням та відтворенням лісових ресурсів на території Дрогобицької міської територіальної громади.
11. Про прийняття звернення.
12. Про прийняття звернення (COVID).
13. Про внесення змін до рішення сесії № 8 від 3 грудня 2020 року “Про затвердження складу та обрання голів постійних комісій міської ради”.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту