№ 263 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про внесення змін до бюджету Дрогобицької міської територіальної громади на 2021 рік”

01.04.2021 2018

№ 263 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про внесення змін до  бюджету  Дрогобицької  міської територіальної громади на 2021 рік”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ІУ позачергова сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 01.04.2021 року № 263

Про внесення змін до
бюджету Дрогобицької
міської територіальної громади
на 2021 рік

Розглянувши листи розпорядників коштів щодо необхідності внесення змін до затверджених бюджетних призначень та програм, а також виділення додаткових коштів, звернення міського голови м.Трускавця стосовно виділення субвенції бюджету Трускавецької міської територіальної громади за навчання учнів Доброгостівської музичної школи, які проживають у селах Дрогобицької МТГ (з/плата викладачів за квітень-травень поточного року, відпускні та матеріальна допомога на оздоровлення), враховуючи погодження постійної комісії ради з питань бюджету,фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол від 30.03.2021 № 18), керуючись п.23 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Дрогобицька міська рада вирішила:
1. Внести зміни до джерел фінансування, видаткової частини бюджету, розподілу коштів бюджету розвитку на здійснення заходів на будівництво, реконструкцію і реставрацію, капітальний ремонт об’єктів виробничої, комунікаційної та соціальної інфраструктури за об’єктами у 2021 році, розподіл витрат бюджету на реалізацію місцевих/регіональних програм бюджету Дрогобицької міської територіальної громади, міжбюджетних трансфертів згідно з додатками №№ 1, 2, 3, 4,5.
2. Фінансовому управлінню Дрогобицької міської ради (О.Савран) внести відповідні зміни до розпису бюджету Дрогобицької міської територіальної громади на 2021 рік.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р.Бейзик).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту