№ 264 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “ Про надання повноважень посадовим особам відділу- служби у справах дітей складати протоколи про адміністративні правопорушення ”

14.11.2019 703

№ 264 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “ Про надання повноважень посадовим особам   відділу- служби у справах дітей складати протоколи  про адміністративні правопорушення ”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 14.11.2019 №264

Про надання повноважень посадовим особам
відділу- служби у справах дітей складати протоколи
про адміністративні правопорушення

З метою забезпечення законності, керуючись ч.2 ст.255 Кодексу України про адміністративні правопорушення, пп. 4 п. б ч.1 ст. 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1.Уповноважити посадових осіб відділу-служби у справах дітей виконавчого комітету Дрогобицької міської ради:
– начальника відділу-служби у справах дітей та головних спеціалістів відділу-служби у справах дітей складати протоколи про адміністративні правопорушення відповідно до частини п’ятої («Невиконання рішення органу опіки та піклування щодо визначення способів участі у вихованні дитини та спілкуванні з нею того з батьків, хто проживає окремо від дитини»), частини шостої («Діяння, передбачене частиною п’ятою цієї статті, вчинене повторно протягом року після накладання адміністративного стягнення») статті 184, статті 18850 (Невиконання законних вимог посадових (службових) осіб органу опіки та піклування) Кодексу України про адміністративні правопорушення.
2.Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з гуманітарних та соціальних питань В.Качмара.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту