№ 264 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про звільнення від сплати за тимчасове користування місцями, що перебувають у комунальній власності, для розміщення конструкцій зовнішньої реклами на період дії протиепідемічних заходів”

01.04.2021 2198

№ 264 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про звільнення від сплати за тимчасове  користування місцями, що перебувають у  комунальній власності, для розміщення конструкцій зовнішньої реклами на період  дії протиепідемічних заходів”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ІУ позачергова сесія восьмого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 01.04.2021 року № 264

Про звільнення від сплати за тимчасове
користування місцями, що перебувають у
комунальній власності, для розміщення
конструкцій зовнішньої реклами на період
дії протиепідемічних заходів

З метою підтримки суб’єктів малого та середнього бізнесу у період дії «червоного» рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (із змінами), рекомендацією постійних комісій ради та ст.25 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада в и р і ш и л а:
1. Звільнити суб’єктів господарювання від сплати за договорами про надання в користування місць, які перебувають у комунальній власності, для розташування конструкцій зовнішньої реклами (далі – Договір) за період з 01.04.2021 року по 30.04.2021 року.
2. Відділу економіки виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (Т.Бачинському) врахувати дане рішення при нарахуванні сплати за Договорами без внесення змін до Договору.
3. Фінансовому управлінню Дрогобицької міської ради (О.Савран) врахувати дане рішення при формуванні плану бюджетних надходжень.
4. Організаційному відділу виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (І.Кушнір) забезпечити висвітлення в засобах масової інформації змісту цього рішення.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії ради з питань бюджету, планування, фінансів та цінової політики та інвестицій (Р.Бейзик), з питань оренди, приватизації, комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлик).

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту