№ 265 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про призначення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Болехівська амбулаторія загальної практики сімейної медицини» Дрогобицької міської ради та створення конкурсної комісії”

01.04.2021 1807

№ 265 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про призначення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Болехівська амбулаторія  загальної практики сімейної медицини»  Дрогобицької міської ради та створення конкурсної комісії”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ІУ позачергова сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 01.04.2021 № 265

Про призначення конкурсу
на заміщення вакантної посади
директора комунального некомерційного
підприємства «Болехівська амбулаторія
загальної практики сімейної медицини»
Дрогобицької міської ради
та створення конкурсної комісії

Згідно ст. 16 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я» № 2801-XII, постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 № 1094 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я», відповідно до додатку № 3 затвердженого рішенням виконкому від 14.11.2019 № 260 «Про затвердження Порядку проведення конкурсного відбору кандидатів на посаду керівника комунального некомерційного підприємства закладів охорони здоров’я м. м. Дрогобича та Стебника, Положення про порядок укладення контракту з керівником комунального некомерційного підприємства закладів охорони здоров’я м. м. Дрогобича та Стебника та Типової форми контракту з керівником комунального некомерційного підприємства закладів охорони здоров’я м. м. Дрогобича та Стебника», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» Дрогобицька міська рада вирішила:
1. Оголосити про початок проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Болехівська амбулаторія загальної практики сімейної медицини» Дрогобицької міської ради.
2. Конкурс на вакантну посаду провести на умовах Порядку проведення конкурсного відбору, додатку № 3 затвердженого виконавчим комітетом Дрогобицької міської ради від 14.11.2019 № 260.
3. Керуючись п. 12. Положення про порядок укладення контракту, прес-службі Дрогобицької міської ради, розмістити на офіційному сайті Дрогобицької міської ради та газеті «Галицька зоря» оголошення, щодо формування комісії та надсилання пропозиції кандидатур конкурсної комісії, з одночасним оприлюдненням рішення про проведення конкурсу. В оголошенні зазначити вимоги до кандидатів комісії, терміни та умови подання кандидатури.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення І.Германа.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту