№ 2651 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про включення в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду”

05.11.2020 1321

№ 2651 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про включення в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
74 сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 05.11.2020 № 2651

Про включення в перелік об’єктів
комунальної власності другого типу,
які підлягають передачі в оренду

Беручи до уваги звернення керуючого ТВБВ № 100013/0242 філії-Львівського обласного управління АТ Державний ощадний банк України, керуючись ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого Постановою КМУ від 03.06.2020 р. № 483, в порядку ст. 13 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила :
1. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шептицького, 9, площею 1,0 кв. м., яке знаходиться на балансі КНП «Дрогобицька міська лікарня № 1» Дрогобицької міської ради та є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича.
1.1. КНП «Дрогобицька міська лікарня № 1» Дрогобицької міської ради надати дозвіл на укладення договору оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шептицького, 9, площею 1,0 кв. м. з АТ Державний ощадний банк України для розміщення інформаційно-платіжного терміналу, терміном на 3 роки.
1.2. Розрахунок орендної плати для АТ Державний ощадний банк України здійснювати відповідно до діючого законодавства.
2. Виконання даного рішення доручити відділу охорони здоров’я виконавчих органів ДМР, КНП «Дрогобицька міська лікарня № 1» Дрогобицької міської ради, відділу оренди та приватизації комунального майна.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика), постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій (Р. Курчика).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту