№ 2652 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про включення в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду “

05.11.2020 1391

№ 2652 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про включення в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду “

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
74 сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 05.11.2020 № 2652

Про включення в перелік об’єктів
комунальної власності другого типу,
які підлягають передачі в оренду

З метою поширення та популяризації християнських цінностей, беручи до уваги звернення заступника начальника відділу охорони здоров»я виконавчих органів Дрогобицької міської ради № 2596/3-32 від 21.10.2020 р., керуючись ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого Постановою КМУ від 03.06.2020 р. № 483, в порядку ст. 13 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила :
1. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шептицького, 7, площею 8,9 кв. м., яке знаходиться на балансі КНП «Дрогобицький міський пологовий будинок» Дрогобицької міської ради та є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича.
1.1. КНП «Дрогобицький міський пологовий будинок» Дрогобицької міської ради надати дозвіл на укладення договору оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шептицького, 7, площею 8,9 кв. м. з ГО «Християнський рух за життя» для використання згідно статутної діяльності, терміном на 4 роки.
1.2. Розрахунок орендної плати для ГО «Християнський рух за життя» здійснювати відповідно до діючого законодавства.
2. Виконання даного рішення доручити відділу охорони здоров’я виконавчих органів ДМР, КНП «Дрогобицький міський пологовий будинок» Дрогобицької міської ради, відділу оренди та приватизації комунального майна.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика), постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій (Р. Курчика).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту