№ 266 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про зарахування громадян на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради, включення в список осіб, які користуються правом першочергового одержання житла”

22.12.2020 1311

№ 266 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про зарахування громадян на   квартирний облік у виконавчому  комітеті Дрогобицької міської ради,  включення в список осіб, які користуються  правом першочергового одержання житла”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 22.12.2020 № 266

Про зарахування громадян на
квартирний облік у виконавчому
комітеті Дрогобицької міської ради,
включення в список осіб, які користуються
правом першочергового одержання житла

Розглянувши письмові звернення громадян, враховуючи рекомендації громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради (протокол від 11.12.2020 № 8), керуючись п. п. 19, 21, 44 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”, ст. ст. 34, 45, 46 Житлового кодексу України, пп. 2 п. а ч. 1 ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Зарахувати на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради громадян:
1.1. Гр. Данчівського Сергія Андрійовича, 1993 року народження, учасника бойових дій в зоні проведення АТО. Проживає у благоустроєній приватизованій квартирі № 16 в житловому будинку № 6 на вул. Гончара в місті Дрогобич, яка складається з трьох кімнат житловою площею 39,3 кв. м. На цій площі проживає сім осіб: заявник Данчівський С.А., дідусь заявника Підгребельний М.К., бабуся заявника Підгребельна О.Й., дядько заявника Підгребельний В.М., мати заявника Данчівська Л.М, батько заявника Данчівський А.С. та сестра заявника Данчівська Н.А.
Зазначена вище квартира знаходиться у приватній спільній сумісній власності всіх членів сім’ї, які проживають у квартирі, окрім батька заявника Данчівського А.С.
На квартирний облік зарахувати заявника Данчівського С.А. та його дружину Данчівську І.О., яка проживає у квартирі № 5 житлового будинку № 24 на вул. Грушевського в місті Дрогобич, одна кімната житловою площею 15,1 кв. м. Квартира знаходиться у приватній власності батька дружини заявника Шувалова О.В. На цій площі проживає три особи: Данчівська І.О. – дружина заявника, Шувалов О.В. – батько дружини заявника, Шувалова Н.В. – мати дружини заявника.
Згідно з інформацією з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно інше житло у заявника відсутнє.
Включити в список осіб, які користуються правом першочергового одержання житлової площі, на підставі п. 14 ст. 12 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” як учасника бойових дій в зоні АТО.
Термін перебування заявника в зоні АТО – 148 днів.
Земельну ділянку заявник станом на сьогоднішній день не отримав.
Черговість в окремому списку учасників бойових дій в зоні АТО встановити у відповідності до “Положення про порядок зарахування учасників бойових дій в зоні АТО на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради”, затвердженим рішенням міськвиконкому від 21.04.2016 № 80, згідно з додатком.
Підстава: Відсутність мінімального розміру житлової площі,
пп. 1 п. 13 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення
житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”.
1.2 Гр. Бохонок Ростиславу Леонідівну, 1989 року народження, багатодітну матір. Проживає у благоустроєній неприватизованій квартирі № 1 в житловому будинку № 5 на вул. Коперника в м. Дрогобич, яка складається з однієї кімнати житловою площею 19,21 кв. м. На цій площі проживає сім’я заявниці в кількості 5-ти осіб, а саме: Бохонок Р.Л. – заявниця, Бохонок О.А. – син заявниці, 2010 р.н., Бохонок В.А. – дочка заявниці, 2012 р.н., Бохонок Д.А. – син заявниці, 2017 р.н., Бохонок А.І. – син заявниці, 2020 р.н., та мати заявниці Бохонок У.Г.
Включити в список осіб, які користуються правом першочергового одержання житлової площі, як багатодітну сім’ю на підставі пп. 11 п. 44 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”.
Підстава: Відсутність мінімального розміру житлової площі,
пп. 1 п. 13 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення
житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”.
2. Затвердити впорядковану відповідно до “Положення про порядок зарахування учасників бойових дій в зоні АТО на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради” черговість в окремому списку учасників бойових дій в зоні АТО відповідно до наданих заявниками документами станом на 05.08.2020 року згідно з додатком.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з комунальних питань, директора департаменту міського господарства Р. Москалика.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту