№ 2665 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)”

12.11.2020 1539

№ 2665 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу на розроблення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості)”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
75 сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 12.11.2020 року № 2665

Про надання дозволу на розроблення
технічної документації із землеустрою
щодо встановлення меж земельної ділянки
в натурі (на місцевості)

Розглянувши клопотання КЗ ЛОР «Дрогобицький музичний коледж імені В. Барвінського» (Ю. Чумак) про надання згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), керуючись статтями 12, 118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», в порядку ст. 13 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада в и р і ш и л а :
1. Надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування закладів освіти:
1.1. КЗ ЛОР «Дрогобицький музичний коледж імені В. Барвінського» (Ю. Чумак), земельну ділянку орієнтовною площею 2965 кв. м. на вул. Музична, 3, для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти.
2. Юридичній особі, вказаній у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення технічної документації. Розроблення технічної документації проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту