№ 2667 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку”

12.11.2020 1351

№ 2667 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
75 сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 12.11.2020 року № 2667

Про надання дозволу на розроблення
проекту землеустрою щодо відведення
земельної ділянки для будівництва
та обслуговування багатоквартирного
житлового будинку

Розглянувши клопотання Об’єднання співвласників житлового будинку №72 по вулиці Самбірській «Житлово-будівельного кооперативу «Маяк» (М. Васильківський) про надання згоди на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, керуючись статтями 12,118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», в порядку ст. 13 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада в и р і ш и л а :
1. Надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку:
1.1. Об’єднанню співвласників житлового будинку №72 по вулиці Самбірській «Житлово-будівельного кооперативу «Маяк» (М. Васильківський), земельну ділянку орієнтовною площею 5755 кв. м. на вул. Самбірській, 72, для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку.
2. Юридичній особі, вказаній у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проектів землеустрою. Розроблення проекту проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту