№ 267 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства «Дрогобицька міська дитяча лікарня» Дрогобицької міської ради в новій редакції”

01.04.2021 1809

№ 267 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства «Дрогобицька міська дитяча лікарня» Дрогобицької  міської ради в новій редакції”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ІУ позачергова сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 01.04.2021 № 267

Про затвердження Статуту комунального
некомерційного підприємства «Дрогобицька
міська дитяча лікарня» Дрогобицької
міської ради в новій редакції

З метою створення умов для забезпечення реалізації на території Дрогобицької міської територіальної громади державної політики у сфері охорони здоров’я, керуючись Законом України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», відповідно ст. 26 та ст. 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», Бюджетного кодексу України, з метою затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства «Дрогобицька міська дитяча лікарня» Дрогобицької міської ради в зв’язку з введенням поліклінічного відділення та змінами в структури, враховуючи рекомендації постійних комісій ради з питань охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (№ _________ від __________), з питань оренди, приватизації, комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (№________ від _________), міська рада вирішила:
1. Затвердити статут комунального некомерційного підприємства «Дрогобицька міська дитяча лікарня» Дрогобицької міської ради (ЄДРПОУ 23973372) у новій редакції (додається).
2. Попередню редакцію Статуту комунального некомерційного підприємства «Дрогобицька міська дитяча лікарня» Дрогобицької міської ради затверджену рішенням Дрогобицької міської ради 59 сесії VII скликання від 05.12.2019 № 2078 визнати такою, що втратила чинність.
3. Головному лікарю комунального некомерційного підприємства «Дрогобицька міська дитяча лікарня» Дрогобицької міської ради Стебельській Оксані Миколаївній подати державному реєстратору документи, для внесення змін до реєстру ЄДРПОУ.
4. Контроль за виконанням рішення сесії покласти на голову постійної депутатської комісії міської ради з питань охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення І.Германа.

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту