№ 269 Про передачу функцій замовника з капітального ремонту нежитлового приміщення за адресою: м. Стебник, вул. Симоненка,24

17.10.2023 5219

№ 269 Про передачу функцій замовника з капітального ремонту нежитлового приміщення за адресою: м. Стебник, вул. Симоненка,24

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

 

від 17.10.2023 №269

Про передачу функцій замовника
з капітального ремонту нежитлового приміщення за адресою: м. Стебник,
вул. Симоненка,24

Розглянувши службову записку старости м. Стебник, с. Болехівці, с. Нове Село від 11.10.2023 № 256 про необхідність проведення капітального ремонту нежитлового приміщення № 24 на вул. Симоненка в м. Стебник Львівської області, з метою збереження та покращення комунального майна Дрогобицької міської територіальної громади, беручи до уваги Закон України «Про регулювання містобудівної діяльності», Закон України «Про архітектурну діяльність», в межах функцій органу місцевого самоврядування, керуючись ст. 30, ст. 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Дрогобицька міська рада вирішила:
1. КП «Міський сервіс» Дрогобицької міської ради (Р. Микитин) передати, а Департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради (А. Паутинка) прийняти функції замовника з капітального ремонту нежитлового приміщення площею 170 кв. м на вул. Симоненка, 24 в м. Стебник Львівської області згідно акту прийому передачі.
2. Департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради (А. Паутинка) визначити генеральну підрядну будівельну організацію для виконання робіт, зазначених у пункті 1 цього рішення у порядку передбаченому законодавством.
3. Забезпечити, в разі потреби, отримання вихідних даних для проєктування, розроблення, коригування проектно-кошторисної (кошторисної) документації, проведення її експертизи та затвердження, отримати документ, що дає право на проведення будівельних робіт та по завершенні будівництва, здати в експлуатацію, об’єкт, зазначений у пункті 1 цього рішення.
4. Забезпечити дотримання вимог чинного законодавства щодо порядку виконання будівельних робіт.
5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з комунальних питань В. Качмара.

Міський голова  Тарас КУЧМА

 

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту