№ 269 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про прийняття до комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади об’єкта нерухомого майна “

01.04.2021 1858

№ 269 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про прийняття до комунальної  власності  Дрогобицької міської територіальної громади   об’єкта нерухомого майна “

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ІУ позачергова сесія восьмого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 01.04.2021 року № 269

Про прийняття до комунальної власності
Дрогобицької міської територіальної громади
об’єкта нерухомого майна

З метою забезпечення сортування твердих побутових відходів на території Дрогобицької міської територіальної громади, у відповідності до Закону України «Про відходи», Постанови Кабінету Міністрів України від 10.12.2011 № 1070 «Про затвердження Правил надання послуг з вивезення побутових відходів», Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол від 30.03.2021 № 12), керуючись п. 30 ч. 1 ст. 26, ч. 2, 5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Прийняти до комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади придбаний за кошти департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської обласної державної адміністрації об’єкт нерухомого майна – лінію для сортування відходів МСЛ 1-50 (комплектація та поставка згідно з умовами закупівлі ДК 021:2015 – 30130000-9 Поштова техніка (Закупівля ліній для сортування твердих побутових відходів (3 одиниці) для полігонів Львівської області) у складі:
– приймальний бункер для завантаження відходів з конвеєром об’ємом 7,5 куб м;
– завантажувальний стрічковий транспортер; – сепаратор барабанного типу(сито);
– конвеєр з транспортером для видалення відходів з під барабану; – кабіна з сортувальним транспортером;
– повздовжній транспортер для сировини (до пресу);
– стрічковий магнітний сепаратор.
Вартість переданого майна становить 5 473 333,33 грн. (п’ять мільйонів чотириста сімдесят три тисячі триста тридцять три гривні, тридцять три коп.,) в т.ч. ПДВ.
2. Зарахувати на баланс КП «Служба муніципального управління» (В. Суда) об’єкт нерухомого майна – лінію для сортування відходів МСЛ-1 балансовою вартістю 5 473 333,33 грн, у складі:
– приймальний бункер для завантаження відходів з конвеєром об’ємом 7,5 куб м;
– завантажувальний стрічковий транспортер;
– сепаратор барабанного тип у (сито);
– конвеєр з транспортером для видалення відходів з під барабану;
– кабіна з сортувальним транспортером;
– повздовжний транспортер для сировини (до пресу);
– стрічковий магнітний сепаратор.
3. Директору КП «Служба муніципального управління» (В. Суда) спільно з департаментом розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської ОДА (О. Олещук) забезпечити передачу майна, зазначеного в п. 1 рішення згідно з актом приймання-передачі та затвердити його на черговому засіданні виконавчого комітету.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (Р. Шагала).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту