№ 273 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про демонтаж самовільно встановленої малої архітектурної форми (навісу та бетонної стяжки) біля багатоквартирного житлового будинку на вул. Євгена Коновальця, 14 в м. Дрогобич”

13.11.2018 391

№ 273 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про демонтаж самовільно  встановленої малої архітектурної  форми (навісу та бетонної стяжки)  біля багатоквартирного житлового будинку  на вул. Євгена Коновальця, 14 в м. Дрогобич”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 13.11.2018 № 273

Про демонтаж самовільно
встановленої малої архітектурної
форми (навісу та бетонної стяжки)
біля багатоквартирного житлового будинку
на вул. Євгена Коновальця, 14 в м. Дрогобич

Розглянувши звернення на інтернет портал “Відкрите міто” № 31964, від 24.05.2018, щодо залиття стяжки під невідому споруду на вул. Коновальця, 14, навпроти першого під’їзду, та виявленням відділом містобудування та архітектури виконкому Дрогобицької міської ради незаконно встановленої малої архітектурної форми та бетонної стяжки мешканцем житлового будинку на вул. Коновальця, 14, гр. Багрій Руслан Ігорович, керуючись п. 12.5. правил благоустрою міста Дрогобича затверджених рішенням Дрогобицької міської ради № 1151, від 25.10.2013, та п.7 ч.а ст.30, ст.40 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Зобов’язати: гр. Багрій Руслан Ігорович, мешканця житлового будинку на вул. Коновальця, 14, демонтувати до 12.12.2017 року самовільно встановлену малу архітектурну форму (навіс та бетонна стяжка) біля багатоквартирного житлового будинку на вул. Коновальця, 14 у м. Дрогобичі, та відновити благоустрій.
2. У випадку не виконання п.1. цього рішення вищезазначеним громадянином у визначений термін, КП «Комбінат міського господарства» провести демонтаж малої архітектурної форми (навіс та бетонна стяжка), відновити благоустрій та залишити на збереження малу архітектурну форму (навіс).
3. У випадку передбаченому п.2. цього рішення КП «Комбінат міського господарства» повернути демонтовану малу архітектурну форму (навіс) власнику, лише після повного відшкодування витрат понесених у зв’язку з демонтажем та зберіганням малої архітектурної форми (навіс та бетонна стяжка).
4. Начальнику Дрогобицького ВП ГУНП у Львівські області (А. Білас) забезпечити дотримання громадського порядку під час демонтажу малої архітектурної форми (навіс та бетонна стяжка) за вище зазначеною адресою.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту