№ 274 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про створення комплексної системи захисту інформації та служби захисту інформації”

23.11.2017 526

№ 274 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про створення комплексної системи захисту інформації та служби захисту інформації”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 23.11.2017 №274

Про створення комплексної
системи захисту інформації
та служби захисту інформації

З метою забезпечення захисту інформації під час її обробки в автоматизованій системі для оформлення документів, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус, на виконання вимог Закону України від 05.07.1994 №80/94-ВР «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах», Закону України від 01.06.2010 №2297-VI «Про захист персональних даних», Положення про технічний захист інформації в Україні, затвердженого Указом Президента України від 27.09.1999 №1229/99 та інших нормативних актів з питань технічного захисту інформації в Україні, керуючись ст.27, 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:
1. Створити комплексну систему захисту інформації автоматизованої системи взаємодії з підсистемою «Оформлення документів, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус Єдиної інформаційно-аналітичної системи управління міграційними процесами Державної міграційної служби України» через мережу НСКЗ Центру надання адміністративних послуг Виконавчий комітет Дрогобицької міської ради (далі – АС ЦНАП-ДРОГОБИЧ), що розташована за адресою: м. Дрогобич, пл. Ринок, 1 (перший поверх кабінет №6).
2. З метою організації та проведення робіт із захисту інформації, створення вказаної у п. 1 цього розпорядження комплексної системи захисту інформації, та забезпечення її подальшої експлуатації створити позаштатну службу захисту інформації. Керівником служби захисту інформації – відповідальним за організацію та координацію робіт на всіх етапах створення та експлуатації комплексної системи захисту інформації призначити головного спеціаліста відділу інформаційних технологій та аналізу Посісєєва В. Ю.
3. Затвердити та ввести в дію Положення про Службу захисту інформації АС ЦНАП-ДРОГОБИЧ, що додається.
4. Призначити адміністратором безпеки в АС ЦНАП-ДРОГОБИЧ адміністратора відділу-центру надання адміністративних послуг Бялас О.Є.
5. Призначити системним адміністратором в АС ЦНАП-ДРОГОБИЧ державного реєстратора сектору державної реєстрації відділу–центру надання адміністративних послуг Дем’яновського Р. З.
6. З метою забезпечення заходів із категоріювання та обстеження об’єктів інформаційної діяльності відділу-центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Дрогобицької міської ради, на яких обробляється інформація з обмеженим доступом, а також випробувань та дослідної експлуатації систем захисту інформації, які створюються у відділі-центрі надання адміністративних послуг виконавчого комітету Дрогобицької міської ради, а також підготовки пропозицій з питань захисту інформації створити комісію з технічного захисту інформації у складі:
голова комісії: заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів, керуючий справами виконавчого комітету Коцюбу Володимира Богдановича;
члени комісії:
головного спеціаліста відділу інформаційних технологій та аналізу виконкому Дрогобицької міської ради Посісєєва В. Ю;
начальник відділу-центру надання адміністративних послуг виконкому Дрогобицької міської ради Тішина О. М.;
7. Комісії з технічного захисту інформації за поданням керівника служби захисту інформації та керівника відділу-центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Дрогобицької міської ради забезпечити виконання заходів з технічного захисту інформації відповідно до вимог керівних та нормативних документів системи технічного захисту інформації.
8. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту