№ 274 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про забезпечення конкурсу на визначення автомобільних перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Дрогобичі ”

22.12.2020 1374

№ 274 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про забезпечення конкурсу  на визначення автомобільних  перевізників на міських  автобусних маршрутах загального  користування у м. Дрогобичі ”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 22.12.2020 274

Про забезпечення конкурсу
на визначення автомобільних
перевізників на міських
автобусних маршрутах загального
користування у м. Дрогобичі

Відповідно до ст.40 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.ст. 7, 44 Закону України „Про автомобільний транспорт”, п.21 Постанови Кабінету Міністрів України від 3 грудня 2008 року № 1081 „Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування” (із змінами і доповненнями), беручи до уваги протокол засідання конкурсного комітету з визначення робочого органу-підприємства (організації) для виконання функцій забезпечення роботи конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Дрогобичі від 4 листопада 2020 року, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Відділу економіки (Т. Бачинський) забезпечити проведення конкурсу з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Дрогобичі самостійно, без виконання функцій робочого органу-підприємства (організації) щодо забезпечення роботи конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Дрогобичі протягом періоду не більше, як 2 роки з моменту оголошення конкурсу з визначення робочого органу.
2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту