№ 275 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про встановлення дорожніх знаків на території Дрогобицької міської територіальної громади”

17.08.2021 1838

№ 275 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про встановлення дорожніх знаків на території Дрогобицької  міської територіальної громади”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 17.08.2021 №275

Про встановлення дорожніх
знаків на території Дрогобицької
міської територіальної громади

З метою безпечного дорожнього руху на вулицях Дрогобицької міської територіальної громади, відповідно до Закону України «Про автомобільний транспорт» та ст.6 Закону України «Про дорожній рух», беручи до уваги рішення комісії по координації дорожнього руху на території Дрогобицької міської територіальної громади (протокол від 22.06.2021 №3), керуючись пп.10 п. а ч.1 ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради в и р і ш и в :
1. Надати дозвіл КП «Служба муніципального управління» Дрогобицької міської ради (В.Суда) встановити:
– знаки 5.70. «Фото-, відеофіксування порушень Правил дорожнього руху» на вул. Самбірська перед поворотом на вул. Проектована, на вул. Стрийська перед поворотом на вул. Тураша та на вул. Трускавецька навпроти санаторію Зелений Гай.
– вказівний знак 5.35.2 «Пішохідний перехід» та нанести розмітку «Зебра» на вул. В. Великого навпроти пішохідної доріжки, що веде до Дрогобицького меблевого підприємства «Карпати УТОГ»
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з комунальних питань Р. Москалика.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту