№ 277 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про внесення змін у штатний розпис Дрогобицької дитячо-юнацької спортивної школи ім. І.Боберського ”

14.11.2019 623

№ 277 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про внесення змін у штатний розпис Дрогобицької дитячо-юнацької спортивної школи ім. І.Боберського ”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 14.11.2019№277

Про внесення змін у штатний розпис
Дрогобицької дитячо-юнацької спортивної
школи ім. І.Боберського

З метою активного залучення учнівської молоді до занять спортом та забезпечення ефективного функціонування закладів відділу освіти, керуючись ст.28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради в и р і ш и в:
1.Внести зміни у штатний розпис Дрогобицької дитячо-юнацької спортивної школи ім. І.Боберського, а саме:
1.1.Відкрити відділення ушу із введенням 1 ставки тренера-викладача з ушу з 01.01.2020 у Дрогобицькій дитячо-юнацькій спортивній школі
ім. І.Боберського Дрогобицької міської ради за рахунок бюджетних коштів.
1.2. Ввести 1 ставку тренера-викладача з плавання для дітей з особливими потребами (осіб з інвалідністю) з 01.01.2020 у Дрогобицькій дитячо-юнацькій спортивній школі ім.І.Боберського Дрогобицької міської ради за рахунок бюджетних коштів.
1.3. Ввести 1 ставку інструктора з фізичної культури з плавання для дітей з особливими потребами (осіб з інвалідністю) з 01.01.2020 у Дрогобицькій дитячо-юнацькій спортивній школі ім.І.Боберського Дрогобицької міської ради за рахунок бюджетних коштів.
2. Начальнику відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради П.Сушку внести зміни у штатний розпис.
3. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на начальника відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради П.Сушка.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника з гуманітарних та соціальних питань В.Качмара.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту