№ 278 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу ОСББ “Нова Оселя” на влаштування благоустрою за власні кошти”

22.12.2020 1335

№ 278 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу  ОСББ “Нова Оселя”  на влаштування благоустрою за власні кошти”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 22.12.2020 № 278

Про надання дозволу
ОСББ “Нова Оселя”
на влаштування благоустрою
за власні кошти

Розглянувши звернення ОСББ “Нова Оселя”, код ЄДРПОУ – 34302142, від 03.12.2020 р.№ 07/К-4964, щодо прохання надати дозвіл на влаштування благоустрою прибудинкової території багатоквартирного будинку за адресою вул. Стрийська, 61 у м. Дрогобичі для узаконення встановлених два роки тому малих архітектурних форм (для обмеження паркування автомобілів на тротуарі біля вказаного будинку) згідно наданої схеми благоустрою, фотофіксації існуючого стану та припису №0066 головного спеціаліста, інспектора з паркування та благоустрою відділу безпеки та контролю ДМГ ДМР Кріля Володимира Володимировича, керуючись п.7 ч.а ст.30, ст.40 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Дати дозвіл ОСББ “Нова Оселя”, код ЄДРПОУ – 34302142, на влаштування благоустрою прибудинкової території багатоквартирного будинку за адресою вул. Стрийська, 61 у м. Дрогобичі для узаконення встановлених два роки тому малих архітектурних форм (для обмеження паркування автомобілів на тротуарі біля вказаного будинку) згідно наданої схеми благоустрою, фотофіксації існуючого стану та припису №0066 головного спеціаліста, інспектора з паркування та благоустрою відділу безпеки та контролю ДМГ ДМР Кріля Володимира Володимировича.
2. Департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради взяти на баланс існуючий благоустрій відповідно до схеми благоустрою та фотофіксації існуючого стану.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту