№ 28 Розпорядження міського голови “Про створення комісії для здійснення заходів, пов’язаних з придбанням житла для відселення мешканців аварійного будинку на вул. Грушевського, 101/1 в м. Дрогобичі Львівської області”

15.01.2020 831

№ 28 Розпорядження міського голови “Про створення комісії для здійснення заходів,  пов’язаних з придбанням житла для відселення  мешканців аварійного будинку на вул. Грушевського, 101/1  в м. Дрогобичі Львівської області”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 15.01.2020 №28-р

Про створення комісії для здійснення заходів,
пов’язаних з придбанням житла для відселення
мешканців аварійного будинку на вул. Грушевського, 101/1
в м. Дрогобичі Львівської області

З метою оперативного вирішення питання для здійснення заходів, пов’язаних з придбанням житла для відселення мешканців аварійного будинку на вул. Грушевського, 101/1 в м. Дрогобичі Львівської області, керуючись п. 20 ч.4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:
1. Утворити комісію з питань здійснення заходів, пов’язаних з придбанням житла для відселення мешканців аварійного будинку на вул. Грушевського, 101/1 в м. Дрогобичі Львівської області у складі:
Голови комісії – Летнянчина Миколи Миколайовича, начальника відділу з питань надзвичайних ситуацій і цивільного захисту населення виконкому Дрогобицької міської ради.
Членів комісії:
– Швацького Андрія Олександровича, начальника відділу правового забезпечення виконкому Дрогобицької міської ради;
– Любінецької Галини Вікторівни, головного спеціаліста управління праці та соціального захисту населення Дрогобицької міської ради;
– Глек Наталії Ярославівни, головного спеціаліста обліку та розподілу житла департаменту міського господарства;
– Оршанської Марії Євгенівни, начальника відділу бухгалтерського обліку та звітності виконкому Дрогобицької міської ради;
– Юзьвяка Ігоря Романовича головного спеціаліста відділу економіки виконкому Дрогобицької міської ради.
2. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту