№ 280 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про забезпечення дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, спортивною та шкільною формою”

18.11.2019 957

№ 280 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про забезпечення дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування,  спортивною та шкільною формою”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від 18.11.2019 №280

Про забезпечення дітей-сиріт та дітей
позбавлених батьківського піклування,
спортивною та шкільною формою

На виконання пункту 5 статті 13 Постанови Кабінету Міністрів України від 05 квітня 1994 р № 226 „Про поліпшення виховання навчання соціального захисту та матеріального забезпечення дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування”, та змінами до Постанови Кабінету Міністрів України від 6 грудня 2017 р. № 921, керуючись пунктом статті 32 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Виплатити матеріальну допомогу опікунам (піклувальникам) та прийомним батькам на придбання шкільної та спортивної форми для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які навчаються у закладах загальної середньої освіти мм. Дрогобича та Стебника, у кількості 40 осіб на загальну суму 25600 гри, в межах до 640,00 грн, на одну дитину, за рахунок загальних асигнувань на утримання закладів освіти згідно з додатком.
2. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на заступника начальника відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради О. Олексюк.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника з гуманітарних та соціальних питань В. Качмара.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту