№ 280 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про встановлення тарифів на послуги з перевезення пасажирів у міському автомобільному транспорті”

20.11.2018 966

№ 280 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про встановлення тарифів  на послуги з перевезення пасажирів  у міському автомобільному транспорті”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 20.11.2018 № 280

Про встановлення тарифів
на послуги з перевезення пасажирів
у міському автомобільному транспорті

Керуючись ст. 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законами України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», «Про податок на додану вартість», наказом Міністерства транспорту України від 17.11.2009 № 1175 «Про затвердження Методики розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту» (зі змінами), розглянувши лист КП «Комбінат міського господарства» від 07.08.2018 № 577, зареєстрований у Дрогобицькій міській раді 07.08.2018 № 2013/3-30, враховуючи зростання цін на ринку нафтопродуктів та підняттям мінімальної заробітної плати, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Перевізникам, з якими укладено договори на перевезення пасажирів у міському пасажирському автомобільному транспорті м. Дрогобича, встановити тариф на перевезення одного пасажира в розмірі 5,00 грн.
1.1. Пенсіонерам за віком на міських маршрутах загального користування у м. Дрогобичі, встановити оплату вартості разового проїзду 3,00 грн.
1.2. Затвердити перелік категорій громадян, яким надано право безкоштовного проїзду в автобусах, що працюють на автобусних маршрутах загального користування у м. Дрогобичі згідно з додатком.
2. Перевізникам не залежно від форми власності з якими укладено договори на перевезення пасажирів на міських маршрутах загального користування м. Дрогобич, забезпечити виконання даного рішення.
3. Рішення набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування.
4. Відділу економіки виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (Т. Бачинський):
4.1. Забезпечити постійний контроль за виконанням даного рішення.
4.2. Оприлюднити рішення в газеті «Галицька зоря» та на веб-сайті Дрогобицької міської ради.
5. Управлінню праці та соціального захисту населення Дрогобицької міської ради (І. Терлецький) здійснити виплату компенсації витрат перевізників за пільгове перевезення окремих категорій громадян в затверджених обсягах, у межах кошторисних призначень.
6. Після набрання чинності рішення вважати таким, що втратили чинність, рішення виконавчого комітету від 29.06.2017 р. №141 «Про встановлення тарифів на послуги з перевезення пасажирів у міському автомобільному транспорті», рішення виконавчого комітету від 19.07.2018 р. № 169 «Про пільгові перевезення пасажирів на міських маршрутах загального користування у м. Дрогобичі».
7. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови І. Герман.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Аналіз регуляторного впливу

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту