№ 282 Про затвердження складу комісії з проведення конкурсу на зайняття посади керівника КНП «Дрогобицька міська поліклініка» ДМР

07.11.2023 5309

№ 282 Про затвердження складу комісії з проведення конкурсу на зайняття посади керівника  КНП «Дрогобицька міська поліклініка» ДМР

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

 

від 07.11.2023 №282

 
Про затвердження складу комісії з проведення
конкурсу на зайняття посади керівника
КНП «Дрогобицька міська поліклініка» ДМР

На виконання рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 17.10.2023 № 252 «Про призначення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Дрогобицька міська поліклініка» Дрогобицької міської ради та початку формування складу конкурсної комісії», розпорядження начальника відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради від 20.10.2023 № 14 «Про створення комісії з визначення кандидатур на включення в склад конкурсної комісії», враховуючи Порядок затверджений рішенням виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 24.03.2022 № 73 «Про затвердження порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника комунального некомерційного підприємства охорони здоров’я Дрогобицької міської ради, порядку укладення контракту та типової форми контракту з керівником комунального некомерційного підприємства охорони здоров’я Дрогобицької міської ради», протокол комісії відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської з визначення кандидатур для проведення конкурсу на заміщення посади директора КНП «Дрогобицька міська поліклініка» ДМР від 06.11.2023 № 1, листа відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької про затвердження персонального складу комісії для проведення конкурсу на заміщення посади директора КНП «Дрогобицька міська поліклініка» ДМР від 06.11.2023 № 1136, у відповідності до ст. 16 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», ст. ст. 32, 40, 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Затвердити персональний склад комісії конкурсу на заміщення посади директора КНП «Дрогобицька міська поліклініка» ДМР згідно додатку.
2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів, гуманітарних та соціальних відносин Ю. Кушлика.

Міський голова       Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту