№ 284 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про затвердження Положення про порядок укладення контракту з Директором – головним лікарем комунального некомерційного підприємства закладів охорони здоров’я м.м. Дрогобича та Стебника та Типової форми контракту з Директором – головним лікарем комунального некомерційного підприємства закладів охорони здоров’я м.м. Дрогобича та Стебника”

17.11.2016 584

№ 284 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про затвердження Положення про порядок  укладення контракту з Директором –  головним лікарем комунального некомерційного  підприємства закладів охорони здоров’я  м.м. Дрогобича та Стебника та Типової форми  контракту з Директором – головним лікарем  комунального некомерційного підприємства  закладів охорони здоров’я м.м. Дрогобича та Стебника”

ДРОГОБИЦЬ КА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 17.11.2016 № 284

Про затвердження Положення про порядок
укладення контракту з Директором –
головним лікарем комунального некомерційного
підприємства закладів охорони здоров’я
м.м. Дрогобича та Стебника та Типової форми
контракту з Директором – головним лікарем
комунального некомерційного підприємства
закладів охорони здоров’я м.м. Дрогобича та Стебника

З метою вдосконалення порядку призначення, звільнення та погодження контрактів з керівниками підприємств, установ і організацій, що належать до комунальної власності, ч.9 ст. 16 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», постанови Кабінету Міністрів України від 16.10.2014 № 6942 «Про затвердження Порядку укладення контракту з керівником державного, комунального закладу охорони здоров’я та Типової форми контракту з керівником державного, комунального закладу охорони здоров’я», наказу Міністерства охорони здоров’я України від 12.03.2016 № 172 «Про затвердження умов, критеріїв, диференційованих показників та розмірів посадового окладу і преміювання керівників державних підприємств, що належать до сфери управління Міністерства охорони здоров’я України», керуючись п.б ст.29 та ст.40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради в и р і ш и в:
1. Установити, що призначення на посаду Директора – головного лікаря комунального некомерційного підприємства закладів охорони здоров’я м.м. Дрогобича та Стебника здійснюється тільки шляхом укладання з ним контракту у випадках, передбачених законами України.
2. Затвердити:
2.1. Положення про порядок укладення контракту з Директором – головним лікарем комунального некомерційного підприємства закладів охорони здоров’я м.м. Дрогобича та Стебника згідно з додатком № 1.
2.2. Типову форму контракту з Директором – головним лікарем комунального некомерційного підприємства закладів охорони здоров’я м.м. Дрогобича та Стебника згідно з додатком № 2.
3.Контроль за виконанням даного рішення залишаю за собою.

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту