№ 285 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про введення в дію рішення конкурсного комітету з визначення автомобільних превізників для перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування у м. Дрогобичі від 25 листопада 2016 року”

02.12.2016 448

№ 285 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про введення в дію рішення конкурсного комітету з визначення автомобільних превізників для перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування у м. Дрогобичі від 25 листопада 2016 року”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 02.12.2016 № 285

Про введення в дію рішення
конкурсного комітету з визначення
автомобільних превізників для перевезення
пасажирів на автобусних маршрутах загального
користування у м. Дрогобичі від 25 листопада 2016 року

Розглянувши подання та протокол засідання конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників для перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування у м. Дрогобичі від 25 листопада 2016 року та у відповідності до ст. 7 Закону України «Про автомобільний транспорт», п. 51 Постанови Кабінету Міністрів України від 3 грудня 2008 року № 1081 «Про затвердження порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування» (із змінами та доповненнями), керуючись п. 12, ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Ввести в дію рішення конкурсного комітету з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в м. Дрогобичі від 25 листопада 2016 року по об’єкту конкурсу № 1, щодо визначення переможця КП «Комбінат міського господарства»:
маршрут №2 вул. Наливайка – Залізничний вокзал (з виконанням окремих рейсів по вулицях Плебанія, Війтівська Гора, Лепкого);
маршрут №3 Дрогобич АС 2 – вул. Зарічна (з заїздом до вул. Котляревського в неділю та святкові дні);
маршрут №4 Залізничний вокзал – р-н «Млинки» (з виконанням окремих рейсів до гуртівні «Пляц»);
маршрут №7 Дрогобич АС 2 – вул. Котляревського;
маршрут №11 Лікарня № 1 – Залізничний вокзал (з виконанням окремих рейсів до вул. Тураша).
2. Затвердити типовий Договір про перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування у м. Дрогобичі згідно з додатком 1.
3. Відділу економіки (Г. Біль) забезпечити укладення з перевізником – переможцем конкурсу КП «Комбінат міського господарства» договору про перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування у м. Дрогобичі у відповідності до п. 1 цього рішення, в найкоротший термін після прийняття цього рішення, терміном на 4 (чотири) роки включно.
4. Управлінню праці та соціального захисту населення (І. Терлецький) врахувати дане рішення при укладенні договорів з перевізником переможцем конкурсу КП «Комбінат міського господарства» на відшкодування компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян автобусами загального користування в м. Дрогобичі, визначених Законом України від 28.12.2014 року № 76 – VIIІ «Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких законодавчих актів України».
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту