№ 29 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про укладення договору на тимчасове перевезення пасажирів по автобусних маршрутах загального користування у м. Дрогобичі”

16.02.2017 400

№ 29 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про укладення договору на тимчасове  перевезення пасажирів по автобусних маршрутах загального користування у м. Дрогобичі”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 16.02.2017 №29

Про укладення договору на тимчасове
перевезення пасажирів по автобусних
маршрутах загального користування
у м. Дрогобичі

В зв’язку із закінченням терміну дії договору на тимчасове перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в м. Дрогобич 01.03.2017, з метою недопущення припинення обслуговування пасажирів по автобусних маршрутах загального користування №9 «вул. Горішня Брама (дачі) – пл. Злуки (залізничний вокзал)», №12 «вул. Холмська – пл.. Злуки (залізничний вокзал)», у відповідності до постанови Кабінету Міністрів України від 03 грудня 2008 року № 1081 «Про затвердження порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування» (із змінами та доповненнями), керуючись ст. 7 Закону України «Про автомобільний транспорт», та п. п. 12 п. а. ч. 1 ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. З 01 березня 2017 року укласти договір на тимчасове перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в м. Дрогобич на нижче перелічених маршрутах з КП «Комбінат міського господарства» терміном на 3 (три) місяці:
‒ №9 «вул. Горішня Брама (дачі) – пл. Злуки (залізничний вокзал)»;
– №12 «вул. Холмська – пл. Злуки (залізничний вокзал)».
2. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на начальника відділу економіки Г. Біль.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту