№ 295 Розпорядження міського голови “Про реалізацію комплексної послуги «єМалятко» в центрі надання адміністративних послуг”

15.05.2020 1335

№ 295 Розпорядження міського голови “Про реалізацію комплексної послуги  «єМалятко» в центрі надання   адміністративних послуг”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 15.05.2020 №295-р

Про реалізацію комплексної послуги
«єМалятко» в центрі надання
адміністративних послуг

З метою забезпечення реалізації експериментального проекту «єМалятко» у центрі надання адміністративних послуг міста Дрогобича, відповідно до Указу Президента України від 29.07.2019 №558/2019 «Про деякі заходи щодо поліпшення доступу фізичних та юридичних осіб до електронних послуг», постанови Кабінету Міністрів України від 10.07.2019 №691 «Про реалізацію експериментального проекту щодо створення сприятливих умов для реалізації прав дитини» та керуючись п.20 ч.4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:
1. Впровадити в центрі надання адміністративних послуг міста Дрогобича реалізацію експериментального проекту «єМалятко» де надаватиметься комплексна послуга при народженні дитини за електронною заявою батьків онлайн.
2. Начальнику відділу-центру надання адміністративних послуг О.Тішиній:
2.1. Вжити заходи з впровадження експериментального проекту «єМалятко»;
2.2. Визначити перелік адміністраторів, уповноважених для надання комплексної послуги «єМалятко» у ЦНАП, згідно з додатком .
3. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів, керуючий справами виконавчого комітету Коцюбу В. Б.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту