№ 296 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про перерозподіл результатів інвестування та внесення змін до інвестиційного договору”

18.12.2017 401

№ 296 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про перерозподіл результатів інвестування  та внесення змін до інвестиційного договору”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 18.12.2017 № 296

Про перерозподіл результатів інвестування
та внесення змін до інвестиційного договору

Для підвищення ефективності результатів інвестиційної діяльності, забезпечення прибутковості комунального підприємства «Дрогобицький ринок», мобілізації надходжень до місцевого бюджету, враховуючи лист ТзОВ «Арт Буд Л» від 06.12.2017 року № 14, звіт про результати ринкової оцінки майна та висновок про вартість майна, керуючись статтями 29, 30 Закону України «Про місцеве самоврядування», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради в и р і ш и в:
1. Провести заміну нежитлових приміщень (сходових кліток, коридорів, санвузлів, ліфтових шлюзів, підвальних приміщень та інших об’єктів) в будівлі № 11/1 по вул. Пилипа Орлика в м. Дрогобичі, які мало набути Комунальне підприємство «Дрогобицький ринок» на підставі Інвестиційного договору на будівництво об’єкту нерухомості від «30» серпня 2011 року на рівноцінну суму грошових коштів зі сторони інвестора – ТзОВ «Арт Буд Л».
2. Затвердити результати ринкової грошової оцінки нежитлових приміщень, викладені в Звіті про оцінку майна ФОП Щербаня Сергія Івановича станом на 21.11.2017 року та Висновку про вартість майна ФОП Щербаня Сергія Івановича від 28.11.2017 року
3. Визначити суму грошових кошті в розмірі 1 215 000,00 грн. (один мільйон двісті п’ятнадцять тисяч гривень), яка належить до сплати зі сторони ТзОВ «Арт Буд Л» за заміну нежитлових приміщень на рахунок КП “Дрогобицький Ринок”.
4. Зобов’язати Комунальне підприємство «Дрогобицький ринок» в особі генерального директора В. Білогана:
4.1. укласти з Товариством з обмеженою відповідальністю «Арт Буд Л» Додаткову угоду до Інвестиційного договору на будівництво об’єкту нерухомості від 30 серпня 2011 року (згідно проекту, що додається).
4.2. спільно з Товариством з обмеженою відповідальністю «Арт Буд Л» внести відповідні зміни в Акт розподілу площ та Акт передачі приміщень у завершеному будівництвом Об’єкті до Інвестиційного договору на будівництво об’єкту нерухомості від 30 серпня 2011 року.
4.3. зняти з балансу об’єкт незавершеного будівництва на вул. П.Орлика в м. Дрогобич.
5. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на Генерального директора КП «Дрогобицький ринок» В. Білогана.
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту