№ 30-р Розпорядження міського голови «Про преміювання та встановлення надбавки за високі досягнення у праці або за виконання особливо важливої роботи працівникам фінансового управління Дрогобицької міської ради за січень 2024 року»

16.01.2024 4281

№ 30-р Розпорядження міського голови «Про преміювання та встановлення надбавки  за високі досягнення у праці або за виконання  особливо важливої роботи працівникам фінансового управління Дрогобицької міської ради за січень 2024 року»

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 16.01.2024 № 30-р

Про преміювання та встановлення надбавки
за високі досягнення у праці або за виконання
особливо важливої роботи працівникам
фінансового управління Дрогобицької
міської ради за січень 2024 року .

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 року № 268 “Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів” зі змінами та доповненнями, Положенням про преміювання керівників та працівників фінансового управління Дрогобицької міської ради, керуючись п.20 ч.4 ст.42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”:
1. Здійснити преміювання за підсумками роботи працівників фінансового управління за січень 2024 року згідно з додатком № 1.
2.Встановити за січень 2024 року надбавку до посадового окладу за високі досягнення у праці або за виконання особливо важливої роботи до посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг та надбавки за вислугу років працівникам фінансового управління Дрогобицької міської ради в розмірі згідно з додатком № 2.
3. Начальнику відділу бухгалтерського обліку та звітності, головному бухгалтеру фінансового управління Дрогобицької міської ради (Г.Луцик) виплатити премію за січень 2024 року в розмірі згідно п. 1 даного розпорядження та надбавку до посадового окладу за високі досягнення у праці або за виконання особливо важливої роботи з урахуванням надбавки за ранг та надбавки за вислугу років згідно п. 2 даного розпорядження.
4. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту