№ 300 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про затвердження Положення про соціальне житло для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа”

28.12.2017 498

№ 300 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про затвердження  Положення  про соціальне житло для дітей-сиріт, дітей,  позбавлених батьківського піклування,  та осіб з їх числа”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 28.12.2017 № 300

Про затвердження Положення про
соціальне житло для дітей-сиріт, дітей,
позбавлених батьківського піклування,
та осіб з їх числа

Розглянувши лист відділу-служби у справах дітей виконавчого комітету Дрогобицької міської ради, з метою цільового використання соціального житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа, керуючись Законами України “Про житловий фонд соціального призначення”, Житловим Кодексом та Постановою Кабінету Міністрів України від 15 листопада 2017 року № 877 “Про затвердження Порядку та умов надання у 2017 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво/капітальний ремонт/реконструкцію малих групових будинків, будинків підтриманого проживання, будівництво /придбання житла для дитячих будинків сімейного типу, соціального житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, виготовлення проектно-кошторисної документації” та пп. 2 п. а ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Затвердити Положення про соціальне житло для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа.
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту