№ 300-р Розпорядження міського голови “Про закінчення опалювального сезону 2020-2021 рр.”

08.04.2021 2559

№ 300-р Розпорядження міського голови “Про закінчення опалювального сезону 2020-2021 рр.”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 8 квітня 2021 № 300-р

Про закінчення опалювального
сезону 2020-2021 рр.

Відповідно до закону України «Про житлово-комунальні послуги», Правил надання населенню послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення та типового договору про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 21.07.2005 № 630, з метою економії споживання природного газу, керуючись п. 20 ч. 4 ст. 42 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні»:
1. Вважати 9 квітня 2021 року закінченням опалювального сезону 2020- 2021 рр. у м. Дрогобичі, за винятком котельні на вул. Сахарова, 2А.
2. Комунальному підприємству “Дрогобичтеплоенерго” (І.Хом’як), КП «Стебниктеплоенерго» (О.Лабовка), філії Дрогобицьке управління з експлуатації газового господарства (Я.Паньків) припинити подачу газу на котельні підприємства та опломбувати крани на газових вводах, окрім котельні на вул. Сахарова, 2А, яка забезпечує роботу плавального басейну ДЮСШ в м. Дрогобич.
Довести до відома абонентів, які не мають лічильників обліку спожитого природного газу, про необхідність подання заяв на закриття та опломбування газових опалювальних приладів.
3. КП «Управитель «Житлово – експлуатаційне об’єднання» (О. Майданюк), КП «Міський сервіс» (М.Лис), головам об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, житлово-будівельним кооперативам, керівникам установ і організацій, що фінансуються з бюджету усіх рівнів та іншим суб’єктам господарювання провести консервацію внутрібудинкових систем опалення житлових будинків та споруд, забезпечити їх ремонт в міжопалювальний період згідно з планом підготовки до наступного осінньо – зимового періоду 2021-2022 рр.
4. Начальникам відділів: освіти П. Шев’яку, охорони здоров’я В. Чубі, культури та мистецтв О. Яводчаку, керівникам: КП «Управитель «Житлово- експлуатаційне об’єднання» О. Майданюку, КП «Міський сервіс» М. Лис, КП «Дрогобичтеплоенерго» І. Хом’яку, КП «Стебниктеплоенерго» О. Лабовка, КП «Дрогобичводоканал» Р. Шагалі, головам об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, житлово- будівельним кооперативам до 14 квітня 2021 р. представити план-заходи з підготовки до опалювального сезону на 2021-2022 рр. та надати звіти про виконану роботу в період осінньо-зимового періоду 2020-2021 рр. в департамент міського господарства Дрогобицької міської ради.
5. Організаційному відділу (І. Кушнір) дане розпорядження довести до відома населення через засоби масової інформації.
6. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови з комунальних питань, директора департаменту міського господарства Р. Москалика.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту