№ 301 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про передачу на баланс КП “Житлово-експлуатаційне об’єднання” Дрогобицької міської ради соціального житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа на вул. Володимира Великого, 98/1, кв. 5а в м. Дрогобич”

28.12.2017 495

№ 301 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про передачу на баланс   КП “Житлово-експлуатаційне об’єднання”  Дрогобицької міської ради  соціального житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського  піклування, та осіб з їх числа на  вул. Володимира Великого, 98/1, кв. 5а  в м. Дрогобич”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 28.12.2017 № 301

Про передачу на баланс
КП “Житлово-експлуатаційне об’єднання”
Дрогобицької міської ради
соціального житла для дітей-сиріт,
дітей, позбавлених батьківського
піклування, та осіб з їх числа на
вул. Володимира Великого, 98/1, кв. 5а
в м. Дрогобич

З метою забезпечення належного утримання соціального житла, придбаного на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 15 листопада 2017 № 877 “Про затвердження Порядку та умов надання у 2017 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво/капітальний ремонт/реконструкцію малих групових будинків, будинків підтриманого проживання, будівництво /придбання житла для дитячих будинків сімейного типу, соціального житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, виготовлення проектно-кошторисної документації”, керуючись пп. 1 п. а ч. 1 ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Передати на баланс КП “Житлово-експлуатаційне об’єднання” Дрогобицької міської ради (О. Майданюк):
– квартиру № 5а в житловому будинку № 98/1 на вул. Володимира Великого в м. Дрогобич загальною вартістю 476 105,5 гривень (чотириста сімдесят шість тисяч сто п’ять гривень п’ятдесят копійок), одна кімната житловою площею 27,9 кв. м, загальна площа квартири 44,5 кв. м.
2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту