№ 301 Рішення виконавчого комітету “Про надання дозволу АБ «Укргазбанк» на влаштування благоустрою входу у приміщення відділення банку на вул. Трускавецька, 3 в м. Дрогобич Львівської області “

21.11.2023 5362

№ 301 Рішення виконавчого комітету “Про надання дозволу АБ «Укргазбанк»  на влаштування благоустрою входу у приміщення відділення банку на вул. Трускавецька, 3  в м. Дрогобич Львівської області “

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

 

від 21.11.2023 №301

Про надання дозволу АБ «Укргазбанк»
на влаштування благоустрою входу у приміщення
відділення банку на вул. Трускавецька, 3
в м. Дрогобич Львівської області

Розглянувши звернення АБ «Укргазбанк» від 07.11.2023 щодо прохання надати дозвіл на влаштування благоустрою входу у приміщення відділення банку для потреб маломобільних груп населення за адресою Львівська область, м. Дрогобич, вул. Трускавецька, 3, за власні кошти, відповідно до поданої схеми облаштування вхідної групи, керуючись п.7 ч.а ст.30, ст.40 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Дати дозвіл АБ «Укргазбанк» на влаштування благоустрою входу у приміщення відділення банку для потреб маломобільних груп населення за адресою Львівська область, м. Дрогобич, вул. Трускавецька, 3, відповідно до поданої схеми облаштування вхідної групи, за власні кошти, при умові відмови від будь-якої компенсації за виконані роботи по влаштуванню даного благоустрою.
2.  Роботи по влаштуванню благоустрою згідно п. 1 виконувати лише після отримання письмового погодження від Департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради.
3. АБ «Укргазбанк» забезпечує належне утримання і своєчасний ремонт влаштованого благоустрою згідно п. 1.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Р.Бейзика.

Міський голова       Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту