№ 303 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу гр. Войтко В.Р. на влаштування благоустрою за власні кошти”

17.12.2019 729

№ 303 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу  гр. Войтко В.Р. на влаштування благоустрою  за власні кошти”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 17.12.2019 №303

Про надання дозволу
гр. Войтко В.Р.
на влаштування благоустрою
за власні кошти

Розглянувши звернення від 06.12.2019 № 07/В-5892 гр. Войтко Віталія Романовича на влаштування благоустрою (упорядкування прилеглої території) перед нежитловим приміщенням в будинку № 6 на вул. Адама Міцкевича, з влаштуванням (історичне відновлення) огорожі в стилістиці існуючих огорож історичної частини міста, відповідно до поданої схеми благоустрою, керуючись п.7 ч.а ст.30, ст.40 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Дати дозвіл гр. Войтко Віталію Романовичу на влаштування благоустрою (упорядкування прилеглої території) перед нежитловим приміщенням в будинку № 6 на вул. Адама Міцкевича, з влаштуванням (історичне відновлення) огорожі в стилістиці існуючих огорож історичної частини міста, за власні кошти, відповідно до поданої схеми благоустрою.
2. Зобов’язати гр. Войтко В.Р. огорожу влаштувати з дотриманням Правил влаштування огорож у м. Дрогобичі затверджених рішенням виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 06.11.2014 №168.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Перший заступник міського голови І.Герман

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту