№ 304 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу мешканцям вул. П. Мирного на влаштування благоустрою за власні кошти”

17.12.2019 721

№ 304 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу  мешканцям вул. П. Мирного на влаштування благоустрою  за власні кошти”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 17.12.2019 № 304

Про надання дозволу
мешканцям вул. П. Мирного
на влаштування благоустрою
за власні кошти

Розглянувши звернення від 19.11.2019 № 07/КО-5570 мешканців вул. Панаса Мирного в м. Дрогобичі на влаштування благоустрою (замощення роз’їзного та розворотного майданчика) на тупиковій односмуговій вулиці Панаса Мирного, в районі будинку № 2, для додержання вимог державних будівельних норм, для можливості розвороту автомобілів екстрених служб, відповідно до поданої схеми благоустрою, керуючись п.7 ч.а ст.30, ст.40 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Дати дозвіл мешканцям вул. Панаса Мирного в м. Дрогобичі на влаштування благоустрою (замощення роз’їзного та розворотного майданчика) на тупиковій односмуговій вулиці Панаса Мирного, в районі будинку № 2, для додержання вимог державних будівельних норм, для можливості розвороту автомобілів екстрених служб, за власні кошти, відповідно до поданої схеми благоустрою.
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Перший заступник міського голови І.Герман

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту