№ 304 Рішення виконавчого комітету “Про надання дозволу на влаштування благоустрою території та парковки для легкових автомобілів на вул. Шептицького (біля будинку № 23) в м. Дрогобич Львівської області “

21.11.2023 5344

№ 304 Рішення виконавчого комітету “Про надання дозволу  на влаштування благоустрою території  та парковки для легкових автомобілів  на вул. Шептицького (біля будинку № 23)  в м. Дрогобич Львівської області “

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

 

від 21.11.2023 №304

Про надання дозволу
на влаштування благоустрою території
та парковки для легкових автомобілів
на вул. Шептицького (біля будинку № 23)
в м. Дрогобич Львівської області 

Розглянувши заяву ТОВ «Еко Комфртбуд» (адреса: м. Дрогобич, вул. Шевченка, 1, кв. 3) від 18.10.2023 № 2747/3-24 щодо прохання надати дозвіл на влаштування благоустрою території, що прилягає до вул. Андрія Шептицького (біля будинку № 23) та парковки для легкових автомобілів в м. Дрогобич Львівської області згідно поданої схеми, керуючись п.7 ч.а ст.30, ст.40 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Дати дозвіл ТОВ «Еко Комфртбуд» (адреса: м. Дрогобич, вул. Шевченка, 1, кв. 3) щодо прохання надати дозвіл на влаштування благоустрою території, що прилягає до вул. Андрія Шептицького (біля будинку № 23) та парковки для легкових автомобілів в м. Дрогобич Львівської області за власні кошти, відповідно до поданої схеми.
2. Роботи по влаштуванню благоустрою та парковки згідно п.1 виконувати лише після отримання письмового погодження від Департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради.
3. ТОВ «Еко Комфртбуд» забезпечує належне утримання і своєчасний ремонт влаштованого благоустрою та парковки згідно п. 1.
4. Департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради взяти на баланс влаштований благоустрій та паркову відповідно до поданої схеми.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Р.Бейзика.

Міський голова       Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту