№ 307 Рішення виконавчого комітету “Про зарахування на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради, включення в списки осіб, які користуються правом позачергового та першочергового одержання житла”

21.11.2023 5327

№ 307 Рішення виконавчого комітету “Про зарахування на квартирний  облік у виконавчому комітеті  Дрогобицької міської ради, включення  в списки осіб, які користуються  правом позачергового та першочергового  одержання житла”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

 

від 21.11.2023 №307

Про зарахування на квартирний
облік у виконавчому комітеті
Дрогобицької міської ради, включення
в списки осіб, які користуються
правом позачергового та першочергового
одержання житла

Розглянувши письмові звернення громадян, враховуючи рекомендації громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради (протокол від 10.10.2023 № 5), керуючись п.п. 19, 21, 46 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”, ст. ст. 34, 39, 40, 45, 46 Житлового кодексу України, Законом України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”, пп. 2 п. а ч. 1 ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1.Зарахувати на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької
міської ради громадян:
1.1. Гр. Пєскову Ганну Сергіївну,*** року народження, внутрішньо переміщену особу з числа учасників бойових дій в здійсненні заходів, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України. Перебуває на обліку в Єдиній інформаційній базі даних про внутрішньо переміщених осіб в межах території обслуговування управління соціального захисту населення Дрогобицької міської ради згідно з довідкою від ****
Місце проживання заявниці зареєстровано на вул. ****. Склад сім’ї заявниці – одна особа.
Згідно з інформацією з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно житло у заявниці відсутнє.
Включити в список осіб, які користуються правом першочергового одержання житлової площі, на підставі п. 14 ст. 12 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” як учасника бойових дій в здійсненні заходів, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України.
Термін перебування заявника в зоні АТО – 221 день.
Земельну ділянку заявниця станом на сьогоднішній день не отримала.
Черговість в окремому списку учасників бойових дій в зоні АТО та у здійсненні заходів, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України встановити відповідно до “Положення про порядок зарахування учасників бойових дій, які брали безпосередню
участь в АТО, та у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою
агресією Російської Федерації проти України, на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради”, затвердженого рішенням виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 17.10.2023 № 262, згідно з додатком.
Підстава: Внутрішньо переміщена особа з числа учасників бойових дій,
пп. 8 п. 13 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення
житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”..
1.2. Гр. Лешо Івана Миколайовича, *** року народження, особу з інвалідністю 2 групи внаслідок війни (***), інвалідність якого пов’язана із захистом Батьківщини.
Заявник проживає у благоустроєній квартирі № *** в житловому будинку № ****. Квартира складається з трьох кімнат житловою площею 39,9 кв. м та перебуває у приватній власності ***. На цій житловій площі проживає три особи: заявник, батько заявника Лешо М.І. та сестра заявника Мицан Л.М.
Склад сім’ї заявника – одна особа.
Згідно з інформацією з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно житло у Лешо І.М. відсутнє.
Включити в список осіб, які користуються правом позачергового одержання житлової площі, на підставі пункту 1 частини 1 статті 46 Житлового кодексу України як особу з інвалідністю 2 групи внаслідок війни.
Підстава: Відсутність мінімального розміру житлової площі,
пп. 1 п. 13 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення
житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”.
2.Включити в список осіб, які користуються правом позачергового одержання житлової площі, Безгацьку Ірину Володимирівну, *** року народження, ***, яка виховує 7 неповнолітніх дітей.
Перебуває на квартирному обліку згідно з рішенням виконавчого комітету міської ради від 20.04.2010 № 115 в загальній черзі під № 2048.
Склад сім’ї – вісім осіб, а саме: Безгацька І.В. – заявниця,**** *
Сім’я заявниці проживає в однокімнатній неприватизованій квартирі № ***в житловому будинку №***в місті Дрогобич житловою площею 12,21 кв. м. Окрім сім’ї заявниці на цій площі проживає мати заявниці Дідух Г.С., батько заявниці Дідух В.І. та брат заявниці Дідух Ю.В.
Згідно з інформацією з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно житло у заявниці та членів її сім’ї відсутнє.
Підстава: абзац 9 статті 46 Житлового кодексу України.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з комунальних питань В. Качмара.

Міський голова       Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту