№ 306 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про включення в перелік об’єктів комунальної власності, які підлягають продажу на конкурентних засадах шляхом проведення електронного аукціону”

22.04.2021 1908

№ 306 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про включення в перелік об’єктів комунальної власності, які підлягають продажу на конкурентних засадах шляхом проведення електронного аукціону”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
VI сесія восьмого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 22 квітня 2021 року № 306

Про включення в перелік об’єктів
комунальної власності Дрогобицької
міської територіальної громади першого
та другого типу, які підлягають передачі в оренду

Беручи до уваги звернення юридичних та фізичних осіб, врахувавши рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол від 03.03.2021 року №7, протокол від 18.03.2021 року №8, керуючись ст. 26 Закону України „ Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого Постановою КМУ від 03.06.2020 р. № 483, міська рада вирішила:
1. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, пл. Ринок, 32, площею 81,5 кв. м.
1.1 Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради продовжити договір оренди нежитлового приміщення, яке є комунальною власністю Дрогобицької міської територіальної громади, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, пл. Ринок, 32, площею 81,5 кв. м., терміном на 1 рік з Благодійною організацією «Центр милосердя» для заняття статутною діяльністю.
1.2. Розрахунок орендної плати для БО «Центр милосердя» здійснювати відповідно до Методики розрахунку нарахування орендної плати, затвердженої рішенням сесії ДМР № 1313 від 23.08.2018 року у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік.
2. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. 22 Січня, 43, площею 103,76 кв. м., яке є комунальною власністю Дрогобицької міської територіальної громади.
2.1. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради укласти договір оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. 22 Січня, 43, площею 103,76 кв. м. з Комунальною установою «Центр надання послуг Меденицької селищної ради Дрогобицького району Львівської області», терміном до 31.12.2021 року.
2.2. Розрахунок орендної плати для КУ «Центр надання послуг Меденицької селищної ради Дрогобицького району Львівської області» здійснювати у розмірі 1 грн. без ПДВ в рік.
3. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Осмомисла, 10, яке перебуває на балансі відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради та є комунальною власністю Дрогобицької міської територіальної громади.
3.1. Відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на продовження договору оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Осмомисла, 10, з Громадською організацією «Дрогобицька міська Станиця Львівського Крайового братства ОУН-УПА імені Івана Шухевича» для проведення заходів патріотичного виховання, терміном на 1 рік.
3.2. Розрахунок орендної плати для Громадської організації «Дрогобицька міська Станиця Львівського Крайового братства ОУН-УПА імені Івана Шухевича » здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік.
4. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону спортивного залу, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Самбірська,70 площею 141,6 кв. м., що перебуває на балансі Дрогобицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 17 та є комунальною власністю Дрогобицької міської територіальної громади.
4.1. Дрогобицькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 17 надати дозвіл на укладення договору погодинної оренди спортивного залу, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Самбірська,70 площею 141,6 кв. м. з Дрогобицьким осередком Львівської обласної Федерацією Кіокушинкай Карате, терміном на 1 рік.
4.2. Розрахунок орендної плати для Дрогобицького осередку Львівської обласної Федерації Кіокушинкай Карате здійснювати відповідно до Методики розрахунку нарахування орендної плати, затвердженої рішенням сесії ДМР № 1313 від 23.08.2018 року.
5. Включити в перелік об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Бориславська, 4, площею 47,7 кв. м., яке перебуває на балансі відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради та є комунальною власністю Дрогобицької міської територіальної громади.
5.1. Відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на продовження договору оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Бориславська, 4, площею 47,7 кв. м. з Департаментом міського господарства Дрогобицької міської ради , терміном на 1 рік.
5.2. Розрахунок орендної плати для Департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік.
6. Включити в перелік об’єктів комунальної власності першого типу, які підлягають передачі в оренду на конкурентних засадах шляхом проведення електронних торгів (аукціону) з права укладення договору оренди у ЕТС Prozorro.Продажі споруду (водонапірну башту 1Д), що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, м. Стебник, вул. Дрогобицька, 127/11, площею 23,2 м. кв., яке є комунальною власністю Дрогобицької міської територіальної громади.
7. Включити в перелік об’єктів комунальної власності першого типу, які підлягають передачі в оренду на конкурентних засадах шляхом проведення електронних торгів (аукціону) з права укладення договору оренди у ЕТС Prozorro.Продажі споруду (водонапірну башту 1 Г), що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, м. Стебник, вул. Дрогобицька, 127/14, площею 9,4 м. кв., яке є комунальною власністю Дрогобицької міської територіальної громади.
8.Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради забезпечити:
8.1. оприлюднення переліку об’єктів комунальної власності першого типу, які підлягають передачі в оренду на конкурентних засадах шляхом проведення електронних торгів (аукціону), згідно з вимогами Закону України «Про оренду державного і комунального майна».
8.2.вчинення усіх необхідних дій, пов’язаних з передачею в оренду об’єкту комунальної власності шляхом проведення електронних торгів (аукціону) у порядку, визначеному чинним законодавством України.
8.3. забезпечити внесення вказаних вище об`єктів в Державний реєстр речових прав на нерухоме майно за Дрогобицькою міською територіальною громадою в особі Дрогобицької міської ради Львівської області.
9. Зобов’язати орендарів, зазначених у даному рішенні, укласти договори оренди, відповідно до уточнених площ, згідно виготовленої технічної документації та експертної оцінки, здійснити страхування нежитлових приміщень, забезпечити утримання нежитлових приміщень та прилеглої території відповідно до вимог санітарних, пожежних та технічних норм.
10. Виконання даного рішення доручити відділу освіти виконавчих органів ДМР, відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету ДМР, відділу оренди та приватизації комунального майна.
11. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика).

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту