№ 307 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про організацію Різдвяного ярмарку”

17.12.2019 686

№ 307 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про організацію Різдвяного ярмарку”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 17.12.2019 №307

Про організацію Різдвяного ярмарку

З метою повного задоволення потреб мешканців міста в придбанні промислових товарів новорічного і різдвяного асортименту та розвитку сфери туризму у місті, керуючись пп. 7, 8 п. а ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Відділу економіки (Т. Бачинський):
1.1. Організувати проведення Різдвяного ярмарку на площі Ринок з 28 грудня 2019 року до 19 січня 2020 року з 10.00 год. до 22.00 год.
1.2. Забезпечити контроль за реалізацією суб’єктами підприємницької діяльності промислової групи товарів лише новорічного та різдвяного асортименту.
2. КП «Комбінат міського господарства» (С. Жирний) здійснювати прибирання даної території та утримання її в належному санітарному стані, а також забезпечити підприємцям щоденний доступ до джерела електроенергії з 8.00 год. до 22.00 год.
3. Організаційному відділу (І. Кушнір) проінформувати мешканців міста та потенційних туристів про проведення різдвяного ярмарку та інших заходів, присвячених святкуванню Нового року та Різдвяних свят, а також забезпечити висвітлення всіх заходів протягом цього періоду.
4. Дрогобицькому відділенню НП ГУ у Львівській області (Л. Яцура) спільно з КП «Муніципальна варта» (Є. Блонський) забезпечити охорону громадського порядку при проведенні святкових масових заходів у період з 28 грудня 2019 року до 19 січня 2020 року включно.
5. Розпорядженням міського голови затвердити перелік учасників Різдвяного ярмарку.
6. Відділу економіки (Т. Бачинський) та КП «Туристично-інформаційний центр м.Дрогобича» (І. Чава) надати пропозиції щодо організації ярмаркової діяльності у місті.
7. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на відділ економіки (Т. Бачинський), організаційний відділ (І. Кушнір), Дрогобицьке відділення НП ГУ у Львівській області (Л. Яцура), КП «Муніципальна варта» (Є. Блонський), КП «Туристично-інформаційний центр м.Дрогобича» (І. Чава) та КП «Комбінат міського господарства» (С. Жирний).
8. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Перший заступник міського голови І. Герман

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту