№ 31 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про зарахування громадян на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради, затвердження списків черговиків за місцем праці ”

21.02.2019 417

№ 31 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про зарахування громадян на квартирний  облік у виконавчому комітеті Дрогобицької  міської ради, затвердження списків черговиків за місцем праці ”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 21.02.2019 № 31

Про зарахування громадян на квартирний
облік у виконавчому комітеті Дрогобицької
міської ради, затвердження списків черговиків
за місцем праці

Розглянувши письмові звернення громадян, 2 Спеціального Центру Швидкого Реагування Державної Служби України з Надзвичайних Ситуацій, Дрогобицького відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області, враховуючи рекомендації громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради (протокол від 07.02.2019 № 2), керуючись п. п. 19, 21, 44 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”, ст. ст. 34, 39, 40, 45, 46 Житлового кодексу України, пп. 2 п. а ч. 1 ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Зарахувати на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради громадян:
1.1. Гр. Чулівську Валентину Михайлівну, 2000 року народження, яка працює у ФОП Ткачук Г.П. на посаді продавця, особу з числа дітей-сиріт, яка народилася в місті Дрогобич. Проживає у приватизованій квартирі № 60 в житловому будинку № 17 на вул. Грушевського в м. Дрогобич. Квартира складається з однієї кімнати житловою площею 16,4 кв. м. На цій площі проживає чотири особи: заявниця, бабуся заявниці Кузан В.М., дядько заявниці Урись А.І. та чоловік бабусі Краснов В.П. Квартира знаходиться у власності гр. Краснова В.П.
Включити в список осіб, які користуються правом позачергового одержання житлової площі, на підставі п. 5 ч. 1 ст. 46 Житлового кодексу України.
Підстава: ч. 2 ст. 39 Житлового кодексу України.
1.2. Гр. Сирватку Юлію Михайлівну, 1999 року народження, яка навчається у Львівському національному медичному університеті, особу з числа дітей-сиріт, яка народилася в м. Дрогобич. Проживає у приватизованій квартирі № 48 в житловому будинку № 1 на вул. Княгині Ольги в місті Дрогобич. Квартира складається з двох кімнат житловою площею 29,5 кв. м.
На цій площі проживає чотири особи: заявниця, бабуся заявниці Яцишин Г.-О.О., брат заявниці Сирватка В.М. та брат Сирватка О.М. Квартира знаходиться у власності бабусі заявниці Яцишин Г.-О.О.
Включити в список осіб, які користуються правом позачергового одержання житлової площі, на підставі п. 5 ч. 1 ст. 46 Житлового кодексу України.
Підстава: ч. 2 ст. 39 Житлового кодексу України.
1.3. Гр. Морозова Олександра Івановича, 1958 року народження, внутрішньо переміщену особу з міста Луганськ, який працює у комунальному закладі Львівської обласної ради “Львівський академічний обласний музично-драматичний театр ім. Юрія Дрогобича” на посаді провідного майстра сцени.
Перебуває на обліку в управлінні праці та соціального захисту населення Дрогобицької міської ради з 10.09.2014 року по теперішній час як особа, що переміщена з тимчасово окупованої території України, районів проведення антитерористичної операції та населених пунктів, розташованих на лінії зіткнення.
Місце проживання заявника зареєстровано в гуртожитку театру на вул. Грушевського, 54, кімн. 7 в місті Дрогобич. Склад сім’ї заявника – одна особа.
Підстава: Проживання в гуртожитку,
пп. 6 п. 13 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення
житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”.
2. Відмовити в зарахуванні на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради гр. Климу Ярославу Йосифовичу, 1962 року народження, особі з інвалідністю 2 групи з числа учасників бойових дій на території інших країн. Проживає у приватизованій благоустроєній квартирі № 101 в житловому будинку № 108 на вул. Самбірська в місті Дрогобич, яка складається з трьох кімнат житловою площею 39,5 кв. м. На цій площі проживає п’ять осіб: сім’я заявника в кількості двох осіб, а саме: Клим Я.Й. – заявник, Клим М.І. – дружина заявника, та син Клим І.Я., невістка Клим Є.І., онука Клим Є.І.
Квартира знаходиться у спільній сумісній власності заявника Клима Я.Й., дружини заявника Клим М.І., сина Клима І.Я. та дочки заявника Клим І.Я.
Підстава: Відсутність вимог пункту 13 “Правил обліку громадян, які
потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових
приміщень в Україні”.
3. Затвердити списки черговиків 2 Спеціального Центру Швидкого Реагування Державної Служби України з Надзвичайних Ситуацій станом на 01.01.2019 року:
– загальний список в кількості 57 осіб (список додається);
– список осіб, які користуються правом першочергового одержання житла, в кількості 23 осіб (список додається);
– список осіб, які користуються правом позачергового одержання житла, в кількості 1 особи (список додається).
4. Затвердити контрольний список працівників Дрогобицького відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області, які станом на 01.02.2019 року перебувають на квартирному обліку у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради, в кількості 3 осіб (список додається).
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту