№ 310 Рішення виконавчого комітету “Про надання житлових приміщень з фонду житла Дрогобицької міської ради, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, на вул. Пилипа Орлика, 18/4 в місті Дрогобич “

21.11.2023 5400

№ 310 Рішення виконавчого комітету “Про надання житлових приміщень з  фонду житла Дрогобицької міської ради, призначеного для тимчасового  проживання внутрішньо переміщених  осіб, на вул. Пилипа Орлика, 18/4  в місті Дрогобич   “

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

 

від 21.11.2023 №310

Про надання житлових приміщень з
фонду житла Дрогобицької міської ради,
призначеного для тимчасового
проживання внутрішньо переміщених
осіб, на вул. Пилипа Орлика, 18/4
в місті Дрогобич

Розглянувши письмові звернення громадян, враховуючи рекомендації комісії з питань надання житлових приміщень для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради (протокол від 27.09.2023 № 3), керуючись Порядком формування фонду житла Дрогобицької міської ради, призначеного для тимчасового проживання, обліку та надання такого житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, затвердженого рішенням виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 18.07.2023 № 166 «Про затвердження Порядку формування фонду житла Дрогобицької міської ради, призначеного для тимчасового проживання, обліку та надання такого житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб», Постановою Кабінету Міністрів України від 29.04.2022 № 495 «Деякі заходи з формування фондів житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб», пп. 2 п. а ч. 1 ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Затвердити Список розподілу житлових приміщень згідно з рейтинговим списком взятих на облік осіб, які потребують отримання житла з фонду житла Дрогобицької міської ради, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, станом на 27.09.2023 року в житловому будинку на вул. Пилипа Орлика, 18/4 в місті Дрогобич, затвердженого рішенням Комісії з питань надання житлових приміщень для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради від 27.09.2023 року (протокол № 3) (надалі – Список) згідно з додатком.

2. Департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради (А. Паутинка) видати ордери внутрішньо переміщеним особам і членам їх сімей на вселення в квартири в житловому будинку на вул. П. Орлика, 18/4 в місті Дрогобич згідно із Списком.
3. КП «Управитель «Житлово-експлуатаційне об’єднання» Дрогобицької міської ради (О. Майданюк) укласти договір користування житловими приміщеннями з фонду житла Дрогобицької міської ради, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, в житловому будинку на вул. П. Орлика, 18/4 в місті Дрогобич – між КП «Управитель «Житлово-експлуатаційне об’єднання» Дрогобицької міської ради та внутрішньо переміщеними особами згідно з виданими ордерами на вселення в квартири.
4. КП «Управитель «Житлово-експлуатаційне об’єднання» Дрогобицької міської ради (О. Майданюк) надати копії договорів користування житловими приміщеннями з фонду житла Дрогобицької міської ради, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, в житловому будинку на вул. П. Орлика, 18/4 в місті Дрогобич департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради (А. Паутинка).
5. Термін проживання у житлових приміщеннях з фонду житла Дрогобицької міської ради, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, становить рік часу з дати підписання договору користування, після чого внутрішньо переміщені особи зобов’язані звільнити займане жиле приміщення або за наявності підстав продовжити термін проживання в ньому.
6. КП «Управитель «Житлово-експлуатаційне об’єднання» Дрогобицької міської ради (О. Майданюк) за 14 робочих днів до закінчення терміну проживання попередити внутрішньо переміщених осіб про необхідність звільнення такого житла.
7. Внутрішньо переміщені особи згідно із Списком в разі відсутності істотних змін, що спричинили внутрішнє переміщення, або обставин, що раніше існували, та якщо вони не набули іншого місця проживання, не пізніше, ніж за 60 календарних днів до закінчення строку договору користування можуть подати заяву департамент міського господарства Дрогобицької міської ради про продовження строку надання цього житлового приміщення.
8. Контроль за цільовим заселенням житлових приміщень з фонду житла Дрогобицької міської ради, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, здійснювати департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради (А. Паутинка).
9. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з комунальних питань В. Качмара.

Міський голова       Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту