№ 311 Рішення виконавчого комітету “Про внесення змін у штатний розпис комунального закладу «Дрогобицького культурно-освітнього центр імені Івана Франка» Дрогобицької міської ради “

21.11.2023 5370

№ 311 Рішення виконавчого комітету “Про внесення змін  у штатний розпис  комунального закладу «Дрогобицького культурно-освітнього центр імені Івана Франка»  Дрогобицької міської ради “

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

 

від 21.11.2023 №311

Про внесення змін
у штатний розпис
комунального закладу «Дрогобицького
культурно-освітнього центр імені Івана Франка»
Дрогобицької міської ради

У зв’язку зі створенням сервісного офісу у справах ветеранів у комунальному закладі «Дрогобицький культурно-освітній центр імені Івана Франка» Дрогобицької міської ради, керуючись методичними рекомендаціями розробленими відповідно до Порядку реалізації експериментального проєкту щодо запровадження інституту помічника ветерана в системі переходу від військової служби до цивільного життя, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19 червня 2023 №652 та ст. 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1.Внести зміни у штатний розпис комунального закладу «Дрогобицький культурно-освітній центр імені Івана Франка» Дрогобицької міської ради, а саме:

1.1Ввести штатну одиницю «Фахівця» – 2 ставки (ДК 003:2010 «Класифікатор професій»).
1.2Затвердити штатний розпис комунального закладу «Дрогобицький культурно-освітній центр імені Івана Франка» Дрогобицької міської ради, з 01.12.2023 року.
2.Відповідальність за виконання даного рішення покласти на начальника управління культури та розвитку туризму В. Ханаса.
3.Контроль за виконання рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів, гуманітарних та соціальних відносин Ю. Кушлика.

Міський голова       Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту