№ 314 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу на влаштування стінопису (муралу) та встановлення інформаційної таблички на фасаді будинку № 7 на вул. Івана Мазепи”

28.12.2018 588

№ 314 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу на влаштування стінопису (муралу)  та встановлення інформаційної таблички  на фасаді будинку № 7 на вул. Івана Мазепи”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 28.120.2018 № 314

Про надання дозволу
на влаштування стінопису (муралу)
та встановлення інформаційної таблички
на фасаді будинку № 7 на вул. Івана Мазепи

Розглянувши заяву Громадської ініціативи “Інше місто” (Марків Ірина) від 27.12.2018р. на влаштування стінопису (муралу) та встановлення інформаційної таблички на фасаді будинку № 7 на вул. Івана Мазепи, згідно п. 3.2.9. “Правил благоустрою міста Дрогобича”, керуючись п. 7 ч. а ст. 30, ст. 40 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Дати дозвіл Громадській ініціативі “Інше місто” (Марків Ірина) на влаштування стінопису (муралу) та встановлення інформаційної таблички на західному фасаді житлово-торгового будинку № 7 на вул. Івана Мазепи, який розміщений, згідно містобудівної документації, в історичному ареалі міста Дрогобич, за власні кошти, згідно поданої ескізної пропозиції.
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.
Додаток:
1. Ескізна пропозиція влаштування стінопису (муралу) на фасаді будинку № 7 на вул. Івана Мазепи, додана до заяви Громадської ініціативи “Інше місто”. (1 аркуш формату А-4).
2. Ескіз інформаційної таблиці, доданий до заяви Громадської ініціативи “Інше місто”. (1 аркуш формату А-4).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту