№ 318 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про передачу на баланс об’єкту: «Будівництво індивідуальної котельні в Ратуші м. Дрогобича»”

23.12.2016 396

№ 318 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про  передачу  на  баланс   об’єкту:   «Будівництво  індивідуальної  котельні  в  Ратуші  м. Дрогобича»”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

Від 23.12.2016 № 318

Про передачу на баланс
об’єкту: «Будівництво
індивідуальної котельні
в Ратуші м. Дрогобича»

Згідно декларації про готовність до експлуатації об’єкта, який належить до І – ІІІ категорії складності зареєстрованої Департаментом державної архітектурно – будівельної інспекції у Львівській області від 09.12.2016 № ЛВ 142163432206 та листа КП „ Управління капітального будівництва ” Дрогобицької міської ради про передачу на баланс об’єкту: «Будівницво індивідуальної котельні в Ратуші м. Дрогобича», керуючись п.а ч.1 ст.31 Закону України „ Про місцеве самоврядування в Україні ”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. КП „Управління капітального будівництва” Дрогобицької міської ради (В.Бохонок) передати безоплатно по акту прийому – передачі без оподаткування прибутку підприємства відповідно до чинного законодавства об’єкт: «Будівництво індивідуальної котельні в Ратуші м. Дрогобича» на баланс виконкому Дрогобицької міської ради з метою здійснення її експлуатації.
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Заступник міського голови з питань
діяльності виконавчих органів,
керуючий справами виконкому В.Коцюба

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту