№ 32 Розпорядження міського голови “Про впорядкування вико­ристання робочого часу”

28.02.1991 598

№ 32 Розпорядження міського голови “Про впорядкування вико­ристання робочого часу”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА НАРОДНИХ ДЕПУТАТІВ
ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 28 лютого 1991 року № 32
м. Дрогобич

Про впорядкування вико­ристання
робочого часу

З метою поліпшення роботи апарату виконкому міської Ради, його відділів і управлінь та інших органів виконкому міської Ради народних депутатів, створення нормальних умов для виконання працівниками служ­бових обов’язків ввести таких розпорядок роботи:
1. До 13 години працівники апарату працюють над вирішенням питань, передбачених функціональними обов’язками.
2. Приймання громадян керівниками виконавчого комітету, його відділами і управліннями проводиться за встановленим графіком у від­ведених приміщеннях.
3. Пропуск громадян в службові приміщення для вирішення інших питань проводиться після 14 години; громадяни, що працюють на підпри­ємствах після 14 години і їм необхідне термінове вирішення питань, приймаються керівництвом виконкому через сектор по роботі із звернен­нями громадян.
4. Сторонні особи, які не задіяні в заходах міської Ради, вико­навчого комітету, його відділів і управлінь, після 18 години повинні залишити службові приміщення.
5. Виробничі наради, семінари та інші заходи апарату проводити після 14 години, а громадсько-політичні – в неробочий час.
6. Керуючому справами міськвиконкому Шешураку Т.М. спільно з господарською частиною виконкому забезпечити пропускну систему і поря­док в приміщеннях та умови праці працівників.
7. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на керуючого справами міськвиконкому Шешурака Т.М.

Голова міської Ради народних
депутатів, голова виконкому М.І. Глубіш

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту